Bosmaaiers

8 Resultaten

per pagina

8 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Het gras groener dan de buren willen hebben? Verzorg dan dat je het gras goed verzorgt. Een grasmaaier zorgt ervoor dat de grasmat kort en in goede staat blijft, bostrimmers zetten de puntjes op de i. Met bostrimmers pak je de lastig te bereiken hoeken van het gras aan. In een handomdraai zorg je voor een strak grasveld.

Welke bostrimmer kies je?

Bostrimmers, ook wel kantenmaaiers genoemd, heb je in verschillende soorten en maten. Een bostrimmer heeft een verschil met een grastrimmer. Een bosmaaier is de zwaardere variant van een grastrimmer. De messen zijn dan ook vaak van staal, ze zijn geschikt voor ieder terrein en voor elke trimklus. Met accu bostrimmers en trimmers op benzine heb je geen last van een draad, je kunt zo gemakkelijk door de tuin bewegen. Houd wel in je achterhoofd dat een maaier op benzine minder milieuvriendelijk is en minder lang meegaan.

Met een bostrimmer ligt je gazon er piekfijn bij en geniet je het hele jaar door van een mooi uitzicht op de tuin. Kies voor een verstelbare handgreep zodat iedereen van het gezin er gebruik van kan maken. Wil je niet alleen het gras verwijderen, maar ook stukken onkruid en stugge grassen verwijderen uit de tuin? Kies dan voor een bostrimmer met een sterke motor.

Om de perfecte bostrimmer te vinden, is het belangrijk om te weten welke klus je wilt klaren. De energie toevoeren zijn bostrimmers met accu, benzine of elektrisch. Wil je meters maken om het gras te trimmen? Dan is de benzine bostrimmer jouw beste vriend. Oppervlaktes tot 60 m² hebben een elektrische trimmer of accu bostrimmers nodig. Hup, hup, de tuin in!