Plaatmateriaal

Plaatmateriaal
filter en sorteer

Tijdens het bouwen of verbouwen maak je als klusser gebruik van vele soorten plaatmateriaal. In veel fases van de bouw zijn plaatmaterialen onmisbaar. Boer Staphorst begrijpt dat als geen ander en daarom vind je bij ons een breed assortiment plaatmateriaal. Voor ieder wat wils.

Voordelen van houten plaatmateriaal

Er is de laatste jaren steeds meer vraag naar houten plaatmateriaal. Een oorzaak hiervan is dat houtachtige plaatmaterialen tegenwoordig naast een functioneel gebruik (vloeren en daken) ook dienen voor decoratieve doeleinden zoals bijvoorbeeld wanden, gevelbekleding en plafonds. Hout heeft dus veel voordelen, hieronder worden deze benoemd:

  • Hout is duurzaam en recyclebaar
  • Ons hout heeft verschillende soorten hardheid
  • Hout heeft naast functionele ook decoratieve doeleinden
  • Hout is van nature oersterk

Duurzaamheid

Ook in de bouw zie je steeds meer het streven naar duurzaamheid en het zo economisch mogelijk gebruiken van de grondstof hout. Hout is een duurzame grondstof, dit omdat het te recyclen is. Bij ons op de afdeling vind je verschillende soorten houten plaatmaterialen met verschillende typen hardheid.

Ontdek de mogelijkheden

Door de jaren heen hebben wij voor talloze bouwprojecten plaatmateriaal geleverd. Zo weten wij de gebruikservaringen met ons plaatmateriaal, en kunnen wij ons assortiment afstemmen op ieder zijn wensen. Dit resulteert zich in een breed assortiment plaatmaterialen: van multiplex platen tot geïsoleerde dakplaten. Je vindt voor iedere klus het juiste plaatmateriaal bij Boer Staphorst.