Tuinoverkapping

Wil je het hele jaar genieten van het buitenleven? Kies dan voor een tuinoverkapping in de tuin. Je kunt lekker genieten van een lekker glas wijn en genieten van de fijne avonden in jouw prachtige tuin met familie en/of vrienden.

Creëer een ware tuinkamer

Een tuinoverkapping is een waardevolle toevoeging aan jouw tuin. Wil je een overkapping in de tuin, dan kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. De benaming van een tuinoverkapping kan zowel een vrijstaande als een overkapping aan het huis zijn. Met een tuinoverkapping zit je het hele jaar droog en comfortabel terwijl je tegelijkertijd het buitengevoel ervaart. Je kunt rondom in de overkapping glazen schuifdeuren plaatsen zodat je een ware tuinkamer ervan creëert. De glaspanelen hebben ieder een eigen geleidingsrail en daarom kun je de schuifwanden zowel naar links als naar rechts verschuiven. Jouw tuinkamer richt je dan helemaal naar eigen wens in.

Stel jouw ideale overkapping samen

Een tuinoverkapping biedt verschillende mogelijkheden. Zet er een comfortabele loungeset in, creëer een aangename werkplek of verleng jouw keuken door een grote eettafel in de ruimte te plaatsen. Jouw tuinoverkapping stel je heel gemakkelijk samen, omdat je zelf het daktype bepaalt en de juiste afmetingen kiest. Kies bijvoorbeeld voor ingebouwde LED-verlichten om jouw tuinoverkapping sfeervol te verlichten. Of kies voor een terrasverwarmer om het ook nog aangenaam warm te maken. De tuinoverkappingen kun je bij ons heel gemakkelijk laten plaatsen door hovenier Dons. Zij maken van de tuin jouw droomtuin!

Ga jij voor een tuinoverkapping? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, opties en prijzen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van alle informatie.

Vraag jouw persoonlijk advies aan

filter en sorteer