Fotolijsten

Resultaten 1-16 van 58

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 58

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Fotolijsten komen in bijna elke ruimte tot hun recht. Mooi vastgelegde herinneringen neerzetten of een hippe collage aan de muur. Je kunt er alle kanten mee op! Bijna elk bekend woonmerk heeft eigentijdse fotolijsten die jij kunt matchen met jouw interieur!

Mooie herinneringen

Foto’s herinneren je vaak aan mooie tijden en die verdienen een mooie omlijsting! De kleine fotolijstjes zijn perfect voor in een moderne vakkenkast of op een bijzettafeltje naast de bank. Of maak een uitgebreide fotowand met een collage van jouw mooiste herinneringen. Wil je niet allemaal verschillende kleuren op je muur waardoor de uitstraling te druk wordt? Laat de foto’s dan in zwart / wit drukken waardoor je een modern en stijlvol geheel creëert. Met de lijsten van Vtwonen maak je de collage helemaal af!

Afmetingen

Kleine wissellijstjes zijn erg leuk om te combineren met andere mooie woonaccessoires. De vensterbank is een plek waarop jij de gaafste items kunt combineren. Mix & match bijvoorbeeld een hippe vaas met een trendy kaarsenhouder en een modern fotolijstje als een groepje op je vensterbank. Kan jouw interieur wel wat speelsheid gebruiken? Maak dan, voor jouw fotocollage aan de wand, gebruik van kleine en grote fotolijsten voor een luchtig effect. Wil je helemaal out of the box? Gebruik dan verschillende kleuren en materialen voor een lekker gek effect!

Ben jij op zoek naar fotolijsten die passen bij jouw interieur? Kom dan inspiratie opdoen in onze winkel.