Fitwerk

Ga je met de leiding in jouw woning bezig? Dan heb je bijna altijd fitwerk nodig. Dit begrip ‘fitwerk’ is de naam voor producten die je gebruikt om leidingen aan elkaar te koppelen of af te sluiten. Je hebt dus verschillende soorten in de categorie van fitwerk, van bijvoorbeeld knelkoppeling tot T-stuk. Wij bieden een ruim assortiment fitwerk.

Het toepassen van fitwerk

Bij het leggen van leidingen heb je in principe altijd fitwerk nodig, de verschillende producten die er zijn hiervoor kun je allemaal nodig hebben. Elk soort fitwerk kan op zijn eigen manier toegepast worden. Een T-stuk gebruik je bijvoorbeeld om meerdere leidingen aan elkaar te koppelen. Maar een gewoon koppelstuk gebruik je weer om twee leidingen aan elkaar vast te maken. Maar je hebt ook een afdichtdop, deze gebruik je om een leiding af te dichten en een kniestuk gebruik je om een bocht te leggen in een leiding als je de bocht om moet. Ook heb je verloopringen, deze gebruik je wanneer je verschillende groottes van leidingen aan elkaar wilt sluiten. Elke leiding en buis is niet even groot, daarom heb je fitwerk in verschillende maten.

In onze winkel vind je verschillende soorten en maten. Op zowel onze doe-het-zelf afdeling als de bouwmaterialen afdeling vind je deze producten. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan één van onze medewerkers. Zij helpen je dan graag verder.

Onze openingstijden

filter en sorteer