Wonen

Wonen

Wil jij ook iedere dag het gevoel van thuiskomen ervaren? Met de juiste meubels, accessoires en woonitems creëer je die sfeervolle plek, waar je zelf tot rust komt maar ook goed kunt vertoeven met familie en/of vrienden. Een woning en inrichting waar je vol vertrouwen kunt ontspannen. En uiteindelijk kies je voor jouw interieurstijl en stem jij jouw inrichting af op jouw eigen woonsituatie.

Alles wat jij nodig hebt voor een fijn thuis

filter en sorteer

Bij Boer Staphorst vind je alles voor jouw woning onder één dak! Van vloeren tot meubelen en van kasten tot fauteuils en nog veel meer. Allemaal gestyled met (woon)accessoires volgens de laatste interieurtrends. Een complete sfeer die je thuis laat komen.

Boordevol woonideeën en advies

Er bestaan tal van mogelijkheden wanneer je een woning wilt inrichten of restylen. Wil je weten of die bank in jouw woonkamer past? Of dat de indeling wel de juiste is? De kleuren van alle woonitems bij elkaar staan? Maak dan eens een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies met één van onze ervaren interieurontwerpers. Samen creëren zij een thuis waar jij je thuis voelt!

Neem een kijkje bij het interieuradvies