Tuinhout

Tuinhout
filter en sorteer

Een greep uit onze merken

Wil je het liefste zelf aan de slag in de tuin en wil je bijvoorbeeld geen kant-en-klare overkapping? Met tuinhout kun je jouw specifieke idee of ontwerp zelf op maat realiseren. Bij Boer Staphorst vind je verschillende soorten tuinhout. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Een natuurproduct

Hout is een natuurproduct met vele praktische eigenschappen. Ten eerste is hout bijzonder duurzaam, maar is het ook eenvoudig te bewerken tot prachtige constructies voor in de tuin. Met tuinhout is werkelijk waar alles te maken. De grote variatie aan tuinhout, zoals balken, palen en planken kunnen geleverd worden in standaardmaten maar natuurlijk kun je het hout naar wens op maat aanpassen en bewerken. Het complete assortiment aan tuinhout is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Al het tuinhout van vurenhout, grenenhout en Douglashout wordt KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. Zo ben je verzekerd van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product. Daarnaast is het hout zowel in onbehandeld als groen geïmpregneerd leverbaar.

Mogelijkheden van tuinhout

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit verschillende diktes en lengtes:

  • Ronde palen, halfronde regels of cilindrisch rond gefreesde palen
  • Vierkante palen in vuren of grenenhout
  • Regels of balken en plannen in Midden-Europees grenenhout en Midden-Europees vurenhout

Maatwerk nodig?

Heb je een specifieke afmeting van tuinhout nodig, dan zagen wij die voor je op maat in onze eigen plaatzagerij. Wij bieden ook de mogelijkheid om de montage door onze vakmensen te laten verzorgen. Hiermee ben je gegarandeerd van kwaliteit en deskundigheid.

Op het gebied van tuinhout is veel maatwerk mogelijk. Kom langs op onze tuinafdeling en ontdek alle mogelijkheden!

Bekijk onze openingstijden