Bezorgen & afhalen

Bezorgen en afhalen Boer Staphorst biedt de mogelijkheid om uw aankopen thuis te laten bezorgen. Denk hierbij aan keukens, badkamers, meubels, bouwmaterialen en andere producten die niet eenvoudig te vervoeren zijn. Online bestellingen kunt u thuis laten bezorgen of afhalen in onze winkel. Net wat u het best uitkomt.

Bezorgen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Wij bezorgen aangekochte producten met alle plezier bij u thuis. Uiteraard kan elk gewenst product thuis bezorgd worden. Daarvoor berekenen wij een tarief per kilometer. Informeer naar de tarieven in onze winkel. Bekijk onze algemene voorwaarden voor uitgebreide informatie over het afleveren van producten. Wilt u liever zelf de producten afhalen? Maak dan gratis gebruik van onze aanhangwagenservice.

Online aankopen bezorgen

Plaatst u op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling in onze webshop? Mits op voorraad wordt de volgende werkdag de bestelling bij u thuis bezorgd. In de orderbevestiging staat de verwachte afleverdatum. Wij doen ons best om uw aankoop op de gewenste datum af te leveren. Mocht dit door overmacht niet lukken, dan ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van.

Verzendkosten
Wil je jouw producten online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk, wij rekenen hiervoor €4,95 bezorgkosten voor producten die via reguliere pakketpost gaan.

Afhalen in de winkel

Aankopen in de winkel
Heeft u bericht gehad dat uw bestelling klaar ligt? U kunt zich dan melden bij onze receptie. Neem daarvoor de kopie van de order mee, die u heeft gekregen tijdens het plaatsen van de bestelling. Onze receptie print voor u een betaalbon en een afleverbon. De betaalbon rekent u af bij de kassa, waarna de order op vertoon van de afleverbon afgehaald kan worden in het magazijn. Onvoldoende ruimte in uw auto of is de bestelling te zwaar? Maak dan gebruik van onze bezorgservice of aanhangerservice.

Let op: in sommige gevallen ligt uw bestelling klaar op de afdeling. In dat geval kunt u eerst uw bestelling ophalen bij de betreffende afdeling en deze daarna afrekenen bij de kassa.

Online aankopen
Uiteraard kunt u online bestellingen ook afhalen in onze winkel. Tijdens het plaatsen van de order kiest u voor ‘afhalen in de winkel’. Ligt de bestelling klaar, dan ontvangt u een e-mail met de boodschap dat de bestelling afgehaald kan worden.

Verzending volgen
U ontvangt een e-mail met Track&Trace code wanneer de bestelling onderweg is. Zo is het pakketje eenvoudig te volgen. Kiest u voor afhalen bij een Post NL servicepunt, dan ontvangt u een sms/e-mail met de tijd van bezorging op deze locatie. Vanaf dat moment kunt u de bestelling daar afhalen.

Snelle bezorgservice voor klusmaterialen

Iets vergeten voor uw klus? Maak gebruik van onze snelle bezorgservice voor klusmaterialen.

filter en sorteer