Beton schutting

Beton staat voor stoer en industrieel. In huis zie je dit veel terugkomen, maar ook in de tuin wordt het steeds meer een trend. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met betonnen tegels op de vloer, maar je kunt tegenwoordig ook kiezen voor een betonnen schutting.

Een stoere schutting in de tuin

Eigenlijk is een beton schutting een hele simpele schutting voor in de tuin. Want een betonnen schutting bestaat uit betonpalen en -panelen. Maar hij staat wel heel erg stoer in de tuin. Het geeft een net wat fraaiere uitstraling aan jouw tuin dan een houten overkapping die de meeste mensen in de tuin hebben. Je bent met een schutting van beton net even anders dan anders. De panelen hebben de juiste dikte en zorgen voor geluidswering en privacy voor in de tuin.

Een beton schutting is een onverwoestbare schutting, dit komt omdat de schutting bestaat uit gecoat beton. Hiermee creëer je een sterk verminderende vorming van alg en schimmel. Daarnaast wordt het ontstaan van kalkuitbloei sterk vermindert. En is de coating ook nog eens beschermd tegen overige gevolgen van Uv-straling en andere weersinvloeden.

Maar je kunt er ook voor kiezen om een betonnen schutting in combinatie met hout te plaatsen. Hierdoor krijgt jouw tuin een iets warmere uitstraling.

Ontdek de hout beton schutting

Wil je dit komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van een schutting en onze specialisten helpen je graag met het maken van de beste keuze voor in jouw tuin.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer