Houtskool barbecue

Resultaten 1-16 van 25

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 25

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Bij een heerlijke zomerdag hoort een gezellige barbecue! Samen met het gezin in de tuin genieten van heerlijk eten. Om lekkere barbecuegerechten te bereiden, heb je een goede houtskool barbecue nodig. Met een houtskool barbecue heb je ook direct de meest traditionele vorm van barbecueën te pakken, dit kan met houtskool of briketten. Zo organiseer je de perfecte barbecue.  

De populairste manier van barbecueën

Zoals we net al duidelijk maakten, is de houtskool barbecue de meest traditionele manier van barbecueën. Deze manier van barbecueën is bij veel mensen populair, omdat je een kenmerkende rokerige smaak aan de gerechten meegeeft. Ook vergt het iets meer expertise dan barbecueën op een gasbarbecue of elektrische barbecue. Bij een houtskool barbecue moet je, zoals de naam al doet vermoeden, aan de slag met houtskool en/of briketten.

Veelzijdig assortiment

Een houtskool barbecue heb je in verschillende varianten, in diverse groottes en van verschillende merken. De barbecue is erg veelzijdig, je kunt hem gebruiken in de tuin maar sommige kun je ook gemakkelijk meenemen naar de camping of het park. De keuze is dus reuze.

Je kunt ook kiezen voor een kogel bbq. Een kogel barbecue is een houtskool barbecue met een ronde kogelvorm. Deze barbecue is altijd voorzien van een deksel, wat ervoor zorgt dat je de temperatuur van de bbq altijd goed kunt regelen. Een kogel bbq is een prima model wanneer je nog beginnend bent. Een houtskool barbecue geeft dat ouderwetse barbecuegevoel. Je bent even bezig met het aansteken van de kolen en het wachten op de juiste temperatuur, maar je creëert wel de kenmerkende rooksmaak. Eet smakelijk!