Glazen schuifwanden veranda

Wil je zelf met slecht weer van jouw veranda genieten? Plaats dan glazen schuifwanden in de veranda. Door de glazen schuifwanden in de overkapping is deze geheel afgesloten, maar kun je tegelijkertijd nog steeds van jouw tuin genieten. Schijnt de zon volop? Open dan de glazen schuifwand voor wat frisse lucht, maar wordt het te fris dan doe je hem weer gemakkelijk dicht. Je zit er dus altijd comfortabel en droog bij.

Geniet lang van jouw tuin

De glazen schuifwanden van de veranda kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zoals hierboven al is beschreven, kan het ervoor zorgen dat je er lekker beschut bij zit in je eigen tuin. Het biedt comfort en gemak. Wanneer je voor een veranda in de tuin kiest, dan investeer je ook in de rest van de woning. Een veranda heeft namelijk een isolerende werking doordat de warmte langer binnen de ruimte blijft hangen. Dat betekent ook dat in de woning de verwarming minder snel aan hoeft. Kies je voor een veranda met glazen schuifwanden, dan bespaar je jaarlijks flink op de stookkosten. Dit komt omdat je een overgangsruimte creëert van binnen naar buiten, waardoor er minder warmte uit de woning ontsnapt. Goed voor het milieu en niet geheel onbelangrijk voor de portemonnee!

Maak de veranda compleet

Door diverse accessoires toe te voegen aan de glazen schuifwanden van de veranda, dan maak je het pas echt compleet. Wil je bijvoorbeeld de winddoorlating verbeteren? Plaats dan tochtstrips aan de zijkant van de schuifwanden. Niet alleen zorg je ervoor dat er geen tocht de veranda binnenkomt, ook muggen en vliegen houd je op deze manier buiten. Ook kun je ervoor kiezen om andere accessoires toe te voegen wat je kunt ontdekken met onze specialisten.

Kies je ook voor glazen schuifwanden bij jouw veranda? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, opties en prijzen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van alle informatie.

Vraag jouw persoonlijk advies aan

filter en sorteer