Gevelbekleding

Een eigen woning hebben is een persoonlijk en kostbaar bezit. Het gebruik van gevelbekleding geeft jouw woning een mooie afwerking. Ben jij benieuwd welke gevelbekleding het beste bij jouw woning past? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

De voordelen van gevelbekleding

Een hele belangrijke functie van deze bekleding is dat ze een bijdrage moeten leveren aan het droog houden van het bouwwerk. Dit houdt in dat ze kou, regen, wind, sneeuw en geluid moeten keren. De gevelbekleding zorgt niet voor de uiteindelijke waterdichtheid of geluidswerenheid, maar draagt hier zeker aan bij. Het gebruik van dakbedekking is uiteindelijk nodig om die factoren te creëren. Gevelbekleding is erg duurzaam, behoudt zijn kleur en heeft afbladderende verflagen. Ze zien er altijd verzorgd uit en geven jouw woning een prachtige uitstraling.

Het gebruik van gevelplaten

Een veel gebruikt materiaal als gevelbekleding zijn gevelplaten. Ki-Kern is een zeer populaire gevelplaat in de markt. Dit komt door de vele voordelen dat het met zich meebrengt. De platen zijn extreem sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te verwerken en geven ieder gebouw een mooie uitstraling.

Gevelbekleding op maat

Wij hebben de standaard formaten aan gevelplaten in het assortiment. Maar heb je een ander formaat nodig? Dan zagen wij deze meteen voor jou op maat in onze plaatzagerij. Op elk gewenst moment is iemand aanwezig om jou van het juiste formaat te voorzien, op de millimeter nauwkeurig.

Wanneer je bij ons gevelbekleding besteld, dan kun je in de meeste gevallen deze direct meenemen. Is de gewenste hoeveelheid niet op voorraad, dan bestellen wij deze voor jou. Mocht je onverhoopt jouw bestelling niet kunnen ophalen, dan kunnen wij deze zelfs op de gewenste locatie afleveren. Bestellingen kun je telefonisch via 0522 – 466830 doorgeven of het onderstaande contactformulier invullen.

filter en sorteer