Tuingereedschap

filter en sorteer

Een greep uit onze merken

Goed tuingereedschap in huis hebben is het halve werk wanneer je in de tuin aan de slag wilt gaan. Je geniet optimaal van het buitenleven en jouw tuin met ons veelzijdige assortiment tuingereedschap. Laat je inspireren vanuit de stoel en ontdek wat wij te bieden hebben. Bij Boer Staphorst kies je voor service en kwaliteit. Op onze tuinafdeling vind je daarom ook een veelzijdig assortiment in tuingereedschap van onder andere topmerken zoals Gardena, Fiskars, Hozelock en Talen Tools.

Uitgebreid assortiment

Om te beslissen welk tuingereedschap het beste bij jou past, is het fijn om alle mogelijkheden te kunnen bekijken. Voor elke tuinklus hebben wij bijpassend gereedschap, het assortiment is zeer divers. Zorg dat het gazon er weer netjes en strak bij ligt met gazongereedschap zoals grasmaaiers en grastrimmers. De heg maak je in no time weer strak met het juiste snoeigereedschap zoals een snoeischaar of takkenschaar. Last van vieze tegels? Pak dan het terras aan met een hogedrukreiniger. Zo zie je maar dat wij voor elke klus passend tuingereedschap hebben. Met het juiste tuingereedschap wordt tuinieren ook nog een stuk leuker en eenvoudiger.

Op zoek naar het juiste tuingereedschap? Kom dan de mogelijkheden ontdekken in onze winkel. Onze adviseurs staan je graag te woord en helpen je bij het kiezen van het juiste type tuingereedschap.

Bekijk onze openingstijden