Tafelbarbecue

14 Resultaten

per pagina

14 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Vind je het gezellig om te gaan barbecueën wanneer de hele groep om de barbecue zit? Zet dan gewoon en tafelbarbecue op tafel. Een tafelbarbecue zorgt ervoor dat er niet iedere keer iemand hoeft weg te lopen om het vlees in de gaten te houden.

Ontdek de tafel bbq

Een tafelbarbecue heeft een compact ontwerp en geen of een te verwijderen onderstel. Deze barbecue is te verkrijgen in verschillende varianten van diverse merken. Ze zijn er in alle soorten, van elektrisch tot houtskool. Waar de grotere houtskool barbecues of gas barbecues vaak de tijd nodig hebben om op te warmen, is de tafel bbq sneller klaar voor gebruik.

Ontdek bijvoorbeeld de Cobb barbecue, een barbecue die je eigenlijk overal kunt gebruiken. Van koken op de camping tot het vlees grillen op de boot of van picknicken in het park tot gewoon barbecueën op jouw balkon. Doordat de Cobb een uniek ontwerp heeft, wordt de buitenkant niet heet. Dit zorgt ervoor dat je hem overal neer kunt zetten en gemakkelijk mee kunt nemen onder de arm. Wel kun je de Cobb alleen buiten gebruiken, gebruik hem dus nooit binnenshuis.

Of neem de Citi Chef van het barbecuemerk CADAC! Een hip en compact model barbecue, waar je elk denkbaar gerecht in stijl kunt bereiden. Een ware eyecatcher voor op het terras, het balkon on gewoon in de tuin. Maar met de handige draagtas kun je de barbecue ook eenvoudig meenemen naar het strand of het park. Met een tafelbarbecue haal je dus de gezelligheid in de tuin! Als dat geen genieten wordt?!