Tuintafels

Resultaten 1-16 van 65

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 65

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Hoe fijn is het om in de zomer heerlijk te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon, aan een perfecte tuintafel? Bij Boer Staphorst hebben we een ruim assortiment tuintafels in verschillende materialen en stijlen. Van welke stijl je ook houdt, er zit altijd een tuintafel tussen die bij jou past. Ga je voor een grote robuuste tuintafel, of past een klein tuintafeltje beter in jouw tuin? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fijne loungetafel, voor gezellige zomeravonden!

Jouw favoriete stijl

Ben jij gek op de industriële stijl? Dan is een stoer tuinmeubel echt iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een tuintafel van robuust hout! Je hebt natuurlijk ook de keuze voor een klassieke tafel voor buiten, met fijne vormen. Wat jouw voorkeur ook mag zijn, bij Boer Staphorst weet je zeker dat je een geschikte tuintafel voor jou tussen zit.

Allerlei maten

De tuintafels zijn er in allerlei verschillende maten te vinden. Zo kun je kiezen voor een grote tafel voor buiten, waar je met het hele gezin aan kunt zitten, of met een groep vrienden! Wanneer je een kleinere tuin hebt, of alleen een balkon, kun je beter kiezen voor een kleine tuintafel. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige bistroset!

Wil jij graag een tuintafel kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!