Stelen

14 Resultaten

per pagina

14 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Schoffels zijn onmisbaar als je onkruid wilt verwijderen of de grond in de tuin wilt omwoelen. Je vindt bij ons diverse soorten schoffels, maar ook scheppen en harken om de tuin goed te onderhouden. Een tuinman is niet meer nodig, je doet het allemaal zelf en klaart elke klus in de tuin!

Schoffels voor elke tuin

Met een graskantafsteker steek je eenvoudig de randen van het gazon helemaal recht af. Je zorgt er hiermee voor dat de bloemperken duidelijk worden afgescheiden van het gazon. Een schoffel heeft een scherpe, geharde rand in de vorm van een halve maan, dit zorgt ervoor dat je eenvoudig te werk kunt gaan. Om het onkruid in borders te verwijderen, gebruik je een hartschoffel. Deze schoffels zijn geschikt om onkruid op moeilijk bereikbare plekken te verwijderen. Voor elke lichaamslengte zijn er schoffels te verkrijgen, zo kun je makkelijker en met minder moeite te werk gaan. Je verkleint hiermee de kans op blessures.

Op zoek naar de beste schoffels? Bekijk ons online assortiment of kom langs in onze winkel. In onze winkel laat je je informeren door onze adviseurs en loop je met de beste schoffel naar buiten voor het beste resultaat.