TV meubels

Vrijwel iedereen heeft er één in huis, ook al is het niet het meest mooie object. We hebben het natuurlijk over een televisie. Tel daar de apparatuur en kabels bij op, die je het liefst weggewerkt wil hebben. Met een tv meubel verwerk je alles perfect in de kast en heb je daarnaast voldoende opbergruimte. Is dat niet ideaal?

Contact opnemen met onze adviseurs

TV meubel kopen?

Bij de aanschaf van jouw tv meubel moet je goed nadenken over een aantal aspecten. Allereerst is het verstandig om rekening te houden met jouw kijkgedrag. Wanneer je televisie kijkt wil je natuurlijk geen last krijgen van de nek, zorg er daarom altijd voor dat het meubel op de juiste hoogte hangt. Ben je iemand die veel televisie kijkt en creëer je het liefst een thuisbioscoop? Dan is het verstandig om te kiezen voor een tv meubel waarin je ook het één en ander kunt opbergen.

Op het gebied van tv meubels is een heleboel mogelijk! Kies je bijvoorbeeld voor een lowboard wandmeubel, dan staat jouw televisie op ooghoogte op een laag dressoir. Een lowboard tv meubel biedt handige opbergruimte waardoor je de kabels gemakkelijk kunt wegwerken. Of ben je meer op zoek naar een stijlvolle tv kast? Denk dan aan een zwevend tv meubel, deze zorgt voor een moderne en strakke look. Een zwevend tv meubel is een tv kast welke aan de muur wordt bevestigd. Je hebt geen poten meer en planken op de grond, de tv kast zweeft letterlijk boven de grond.

Ga voor een tv kast op maat

Voordat je een tv meubel aanschaft, moet je je goed afvragen welke woonstijl je hebt. Koop dus niet zomaar een meubel voor jouw televisie, maar kies er ook eentje uit die bij jouw smaak en interieur past.

Over het algemeen zijn tv meubels in een moderne interieurstijl het populairste. Dit komt mede doordat deze meubelen niet te opvallend zijn en perfect in het interieur passen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een meubel die meer past bij het high tech karakter van de televisie. Hierbij denken we dan al gauw een meubel met een hoogglans MDF. Maar heeft jouw interieur meer een industrieel karakter? Dan doe je er goed aan om sneller te kiezen voor een metalen tv meubel.

Heb je meer een landelijke en Scandinavische woonstijl, dan passen houten tv meubels hier beter bij. Door het hout, een natuurlijk materiaal, creëer je een natuurlijke sfeer in huis. Dus bedenk van tevoren altijd welke woonstijl je hebt en wat je mooi vindt. Wil je dat jouw nieuwe tv meubel een blikvanger in het interieur wordt? Kies dan bijvoorbeeld eens voor een contrasterende kleur of een gladde oppervlakte. Of wil je voor een compleet, uniek tv meubel gaan? Kom dan langs in onze winkel en ga voor een tv kast op maat. Met een tv kast op maat stel je een eigen tv meubel samen welke perfect past in jouw interieur qua stijl en afmeting. Op deze manier creëer jij een unieke tv kast en zijn de mogelijkheden hierin eindeloos.

Alles is mogelijk, onze adviseurs helpen je graag!

Op het gebied van tv meubels is een heleboel mogelijk. Zowel qua interieur als exterieur kun je bepaalde keuzes tegen elkaar afwegen. Maar ben je er nog niet helemaal uit welk tv meubel het best bij jou past? Kom dan langs in onze winkel en laat je adviseren door de adviseurs op de kastenafdeling. Dus heb je een vraag of wil je alvast een afspraak inplannen?

Neem contact op met de adviseurs

Ontdek een selectie van het assortiment

filter en sorteer