Tuinverlichting

Wil je ’s avonds net iets langer buiten zitten dan dat de zon toelaat? Omdat je misschien de laatste bladzijdes van je favoriete boek wilt uitlezen? Met tuinverlichting los je dit direct op! Je creëert niet alleen sfeer, maar ook nog eens een gevoel van veiligheid als je in het donker thuis komt. Bij ons vind je een grote hoeveelheid aan tuinverlichting in onze winkel en op onze webshop.

De mogelijkheden van tuinverlichting

Op het gebied van tuinverlichting hebben we een uitgebreide keuze. Van sokkels tot wandlampen en van spotjes tot duurzame verlichting. Hieronder laten we je graag de verschillende mogelijkheden zien, zodat je precies weet welke verlichting jouw tuin nodig heeft.

Functioneel en sfeervol

Tuinpalen, ook wel sokkels genoemd, worden vaak gebruikt in de combinatie van functionaliteit met sfeer. Met een tuinpaal verlicht je bijvoorbeeld de oprit of het tuinpad, zodat je precies kunt zien waar je langsloopt. Deze tuinpalen creëren een bijzonder sfeer in je tuin. Wanneer je bijvoorbeeld voor de klassieke oudhollandse lantaarn kiest, dan breng je een authentieke sfeer in de tuin. Plaats je de tuinpalen tussen de planten, dan creëer je ook nog eens een exotisch resultaat en licht je alles mooi uit.

Veiligheid boven alles

Ben je op zoek naar functionele tuinverlichting? Kies dan voor wandlampen. De wandlampen kun je perfect toepassen op de plekken die je in het donker graag terug wilt vinden, denk aan de schutting of naast een deur. Ook schrik je met wandlampen ongenodigde wandlampen in donkere hoeken af en al helemaal als het een sensorwandlamp is. Zo voel je je een stuk veiliger in jouw eigen tuin.

Geef jouw tuin karakter

Wil je enkele delen van jouw tuin uitlichten? Kies dan eens voor kleine spotjes langs het tuinpad of tussen de beplanting. Dit onderstreept het karakter van de tuin en je creëert er ook nog eens een mooi effect mee. Wanneer je bijvoorbeeld de spotjes plaatst aan de onderkant van een boom, dan benadruk je de hoogte van de tuin. Met spotjes geef je jouw tuin dus echt karakter!

Kies voor duurzaam

Op het gebied van tuinverlichting zijn er steeds meer duurzame mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spaar- of LED-lamp of je kiest voor een lamp met een bewegingssensor. Zo gaat de verlichting alleen aan wanneer je daar behoefte aan hebt. Je kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor tuinverlichting op zonne-energie. Dat is pas duurzaam!

Tuinverlichting aanleggen

Uit ervaring weten we dat het plaatsen van tuinverlichting geen gemakkelijke klus is. Dit geldt voor zowel een grote als kleine tuin. Het is daarom verstandig om een verlichtingsplan op te stellen. Dit maakt de keuze voor de juiste verlichting gemakkelijker en zorgt er ook nog eens voor dat het resultaat echt voldoet aan jouw wensen. In onze blog leggen we uit hoe je een tuinverlichtingsplan opstelt en hoe je de juiste tuinverlichting aangeschaft. Is jouw tuinverlichtingsplan af en heb je de punten bepaald? Dan kun je beginnen met het aanleggen van de tuinverlichting.

Stel jouw verlichtingsplan samen

Op het gebied van tuinverlichting hebben we volop mogelijkheden. Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Onze tuinspecialisten helpen je dan graag verder. Maar je kunt eventueel ook via onze webshop jouw tuinverlichting bestellen. Dus bekijk snel onze online mogelijkheden!

filter en sorteer