Gas barbecue

Resultaten 1-16 van 40

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 40

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Tijdens de warme zomeravonden is er niets fijner om in de avond heerlijk te gaan barbecueën. Heb je de behoefte om dan snel en gemakkelijk te gaan barbecueën? Dan is de gas barbecue zeker een hele goede optie! Met een gas bbq ben je in een mum van tijd klaar om aan tafel te gaan. Je kunt met dit model ook gemakkelijk de temperatuur regelen.

Een gas barbecue als beste optie

Een gas barbecue heeft vele voordelen, zoals de temperatuur eenvoudig regelen en het in no-time aanzetten van de barbecue. Maar wist je dat een gas bbq ook gemakkelijk is om schoon te maken? je maakt met deze barbecue namelijk niet gebruik van houtskool of briketten. Daarnaast is een barbecue op gas ook ideaal als je een balkon hebt, omdat je nauwelijks last hebt van rook. Zijn de buren ook weer blij! Het enige wat je waarschijnlijk nodig hebt, is een verlengsnoer. Is dat niet ideaal?!

Welk gas gebruik ik voor mijn gas barbecue?

Voor het barbecueën op een gas bbq kun je gebruik maken van twee soorten gas. Maar welk gas gebruik je bij de barbecue? Je kunt voor een gas barbecue gebruik maken van butaan- of propaangas bij het aansteken. Propaan is een buitengas en bevriest pas bij min veertig graden. Het heeft ten opzichte van butaan een hogere uitgangsdruk. Maar gebruik je liever butaan? Overstappen van het één naar het andere gas kan zonder problemen.

Wat is jouw keuze?

Wanneer je houdt van makkelijk en snel barbecueën, dan is een gas bbq echt iets voor jou! Ga je toch liever voor de old skool variant? Dan past een houtskool barbecue beter bij jou. Deze barbecue staat bekend om haar rokerige smaak. Je hebt dus vele mogelijkheden op het gebied van barbecues. Maar voor het ultieme gemak ga je voor een gas barbecue. Aan tafel!