Vrijstaande terrasoverkapping

Wil je jouw eigen zomerse plek creëren in jouw tuin? Dan zorgt een vrijstaande terrasoverkapping voor het ultieme plezier. Want met een vrijstaande terrasoverkapping heb je wel de lusten, maar niet de lasten van overkapping. Een terrasoverkapping die vrijstaand is, zorgt er namelijk voor dat je optimaal kunt genieten van het uitzicht.

Inrichten naar wens

Een vrijstaande terrasoverkapping kun je geheel naar eigen wens inrichten. Kies je voor een overkapping met een schaduwdoek of ga je juist voor een terrasoverkapping met zijwanden die ervoor zorgen dat je uit de wind zit? Daarbij is het heel gemakkelijk om jouw tuinmeubelen te plaatsen onder de vrijstaande terrasoverkapping. Zo kun je op elk gewenst uur van de dag genieten van jouw tweede woonkamer, maar dan in de buitenlucht!

Ontdek de mogelijkheden

Op het gebied van vrijstaande terrasoverkappingen hebben we diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een vrijstaande terrasoverkapping van hout, natuurlijke materialen passen in elke tuin. Ze zorgen voor een warme sfeer in de tuin. Maar je kunt ook kiezen voor een stoerdere variant, een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium. Dit materiaal is licht en tegen de Nederlandse weersomstandigheden bestand. Als laatste heb je als optie om te kiezen voor een vrijstaande terrasoverkapping met lamellen. Je creëert hiermee een vrij spel van licht en schaduw. In een open positie geven deze het zonlicht vrij ruimte en tekent de schaduw een prachtig strepenpatroon. Met de lamellen gesloten ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar ook tegen een flinke regenbui.

Voor een vrijstaande terrasoverkapping heb je dus verschillende opties. Wil je meer informatie over welke vrijstaande terrasoverkapping het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij voorzien je graag van alle informatie.

Vraag jouw persoonlijk advies aan

filter en sorteer