Bevestigingsmateriaal

Een onmisbare schakel in elke verbinding die je wilt maken tijdens het klussen en bouwen is bevestigingsmateriaal. Elke soort verbinding heeft weer een ander soort bevestigingsmateriaal nodig. Van tevoren moet je goed bekijken met welk materiaal aan de slag gaat en wat de afwerking hiervan moet zijn.

Een grote diversiteit

Ben je van plan om een aantal planken aan de wand op te hangen of wil je graag een paar wieltjes onder een zelfgemaakte tuintafel bevestigen? Je kunt het zo gek niet bedenken, maar je hebt bijna over wel bevestigingsmateriaal nodig in welke vorm dan ook. Variërend van schroeven tot pluggen en van draagbeugels tot haken. Met een grote diversiteit in producten vind je bij ons hetgeen wat jij nodig hebt om iets te bevestigen. Maar plan dus altijd van tevoren wat je nodig hebt voor jouw klus om deze succesvol af te ronden. Moet de bevestiging vochtbestendig zijn? Dan is het verstandig om gebruik te maken van gegalvaniseerde producten om roesten te voorkomen.

Wil je iets aan elkaar bevestigen en weet je wat je nodig hebt? Kom dan langs in onze winkel! Je vindt al het bevestigingsmateriaal op onze bouwmaterialen- en doe-het-zelf afdeling.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer