Onze service

Heb jij bouwplannen op de agenda staan? Met oprechte aandacht luisteren we naar deze bouwplannen, maar denken we ook gerust mee over de planning en zorgen we er altijd voor dat jij bent voorzien van de juiste bouwmaterialen. Dat is de juiste bouwservice richting jou!

Waarom kiezen voor BouwPartner?

Sinds 2011 is de afdeling Bouwmaterialen aangesloten bij de BouwPartner-formule, voorheen de BPG-formule. Je kunt hierdoor van ons verwachten dat wij professionele kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat jij kunt profiteren van extra kortingen naarmate je meer van de producten bij ons afneemt. Ideaal afgestemd op de wensen en behoeften van jou als professional of particulier in de bouw.

Ben jij bezig met een grote klus en zie je zelf geen kans om de bouwmaterialen mee te nemen? Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van het gemak dat de bouwmaterialen aan huis of naar de bouwplaats worden gebracht. Ook moeilijk bereikbare locatie zijn over het algemeen geen probleem! De BouwPartner vrachtwagen heeft namelijk een kraan met een groot bereik waarmee de bouwmaterialen met gemak over een schutting en/of heg bezorgd kunnen worden. Zo kun jij direct verder met jouw klus!

De bezorgkosten hiervan zijn afhankelijk van de bestelling en het bezorgadres. Wil je hier meer informatie over of direct al een bestelling doorgeven? Laat jouw gegevens achter op het formulier onderaan deze pagina. Direct contact is ook mogelijk. Bel naar 0522 – 466830 of mail naar [email protected].

Speedy Gonzalez – de snelle bezorgservice

Lekker aan de klus en kom je er plots achter dat je iets ben vergeten wat je eigenlijk nodig hebt? Maak dan gebruik van de snelle bezorgservice. Een telefoontje naar de bouwmaterialen afdeling is al voldoende. Wil je gebruik maken van de snelle bezorgservice, dan moet het materiaal te vervoeren zijn door één persoon en in een standaard bus passen.

Binnen een straal van 10 km:

  • Geen bezorgkosten bij een minimale order van 50 euro.
  • Bij een order minder dan 50 euro, wordt er € 7,50 bezorgkosten in rekening gebracht.

Buiten een straal van 10 km:

  • Boven de 10 kilometer berekenen wij € 1,50 per kilometer, dit geldt voor een minimale order van 50 euro.
  • Is het orderbedrag minder dan 50 euro, dan berekenen wij € 7,50 bezorgkosten + € 1,50 per kilometer boven de 10 kilometer.

Hier kun je op bouwen

BouwPartner is dé plek voor al jouw bouwmaterialen, van isoleren tot dakdekken. Met het uitgebreide assortiment en altijd ruim op voorraad. Maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat een gewenste afmeting hout er niet bij zit. Geen punt! Uniek is de eigen zaagservice voor al jouw maatwerk.

In de plaatzagerij zagen de specialisten jouw hout- en plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig. Is een kleine aanpassing nodig aan het materiaal, dan kun je tijdens het ophalen van de platen direct terecht in de plaatzagerij. De platen worden dan voor jou op maat gezaagd. Is het een grotere zaagklus? Dan wordt er op bestelling gezaagd, neem hiervoor van tevoren even contact op. In de meeste gevallen wordt het materiaal gratis op maat gezaagd! Heb je een maatwerkklus? Dan kun je ook terecht in de exclusieve timmerwerkplaats.

Als geen ander weten wij dat je in de (ver)bouw regelmatig maatwerk nodig hebt. In de timmerwerkplaats kun je hiervoor terecht! Wat jouw vraag ook is, onze ambachtelijke timmerman met jarenlange ervaring maakt het voor jou op maat. Van ramen, deuren en kozijnen tot plaatmateriaal en van renovatiefreeswerk tot geprofileerd freeswerk. Van tevoren worden jouw wensen opgenomen en wordt er een passend voorstel gemaakt. Maar onthoud, alles is mogelijk!

Neem contact op met de afdeling

Aan de achterzijde van de winkel bevindt zich de ingang van BouwPartner, speciaal voor de professionele klusser met andere openingstijden. Heb je een vraag over bouwmaterialen of contact opnemen voor een bestelling? Laat via onderstaand formulier gegevens achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

filter en sorteer