Zand & grind

Bij ons kun je ook terecht voor zand en grind. Dit kan los gestort worden of in een big bag geleverd worden. Wanneer je gebruik maakt van onze bezorgservice, dan leveren wij zand en grind op de gewenste locatie. Dat is onze service!

De verschillende mogelijkheden

Wij hebben een aantal standaard soorten op voorraad op het gebied van zand en grind. Dit is variërend van metselzand tot betongrind en van straatzand tot siergrind. Wil je het liefste snel beton maken? Dan adviseren wij om te kiezen voor onze big bags met een mix van zand en grind. Wij leveren dit in de juiste verhouding, zodat je alleen nog maar water en cement toe te voegen. Is dat niet handig?

De bezorging van zand en grind

Zoals bekend bezorgen wij jouw zand en grind aan huis of naar een andere gewenste locatie. Onze vrachtwagen met kraan heeft een groot bereik waarmee bijvoorbeeld de big bags ook over een schutting of heg bezorgd kunnen worden. Je kunt zo direct beginnen aan jouw klus.

Meer over onze bezorgservice

Heb je vragen of wil je naar aanleiding van deze informatie een bestelling doorgeven? Laat dan jouw gegevens achter onderaan deze pagina. Je kunt ook direct contact opnemen via 0522 – 466830 of een e-mail sturen naar [email protected].

filter en sorteer