En suite badkamer

Een en suite badkamer is een ruimte waarin u vanuit bed direct de badkamer instapt. Aangezien de badkamer en de slaapkamer in dezelfde ruimte geplaatst zijn. Dit brengt ontzettend veel voordelen met zich mee, maar er moet wel met veel dingen rekening worden gehouden in de badkamer. Ontdek de voordelen en tips. Wanneer u de ruimte op de juiste manier indeelt, kunt iedere dag genieten van een praktische en stijlvolle ruimte in uw woning!

Doe inspiratie op

Luxe, meteen wanneer u uit bed stapt

Iets wat we vaak in films en hotels zien: de en suite badkamer. Een badkamer helemaal voor uzelf alleen, waar u vanuit de slaapkamer meteen in stapt. Een ware droom die eenvoudig te realiseren is, wanneer u een extra ruimte aansluitend aan de slaapkamer hebt en er een wateraansluiting is of gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de zolder! Als het eenmaal zo ver is, kunt u de en suite badkamer helemaal in uw stijl inrichten.

En suite ventileren

Het is ontzettend belangrijk dat de en suite badkamer goed kan luchten. Wanneer er een raam in de ruimte zit, zal dit geen probleem worden, wanneer u er voor zorgt dat dit raam open kan. Is er geen raam aanwezig, zorg dan voor een goedwerkend ventilatiesysteem, zodat de en suite badkamer en de aangrenzende slaapkamer geen problemen met overtollig vocht krijgen.

Puur genieten

U kunt helemaal tot rust komen in een en suite badkamer, aangezien u heerlijk kunt baden of douchen tussen uw eigen spullen onder het genot van uw eigen muziek. Bovendien kunt u zo vanuit bed zo onder de douche of in bad springen. Of juist andersom, heerlijk in bed kruipen na een warme douche of bad. En juist dat, maakt de en suite badkamer zo populair.

Een prachtig geheel

Voor een en suite badkamer kunt u kiezen uit vele stijlen badkamers. Denk bijvoorbeeld aan een warme, landelijke badkamer met een moderne inrichting. Of een moderne stijl met design meubelen en een oosterse sfeer in de accessoires. Maak van de en suite badkamer en slaapkamer een mooi geheel door deze in dezelfde sfeer in te richten. Leg bijvoorbeeld dezelfde vloer in beide ruimtes, of neem de kleur van het vloerkleed op de slaapkamer over in de badkamers. Een andere optie is het plaatsen van dezelfde meubels en accessoires in een en dezelfde trend gebruiken.

Persoonlijk advies van onze badkameradviseurs

Onze adviseurs kunnen nog veel meer vertellen over efficiënte badkamerindelingen en een badkamer en suite het beste tot zijn recht komt. Naast de verschillende mogelijkheden qua indeling heeft u eindeloos veel keuze uit kleuren en materialen. Van moderne en strakke badkamers tot landelijke en klassieke ontwerpen. Wilt u advies over een badkamer met inloopdouche bij u thuis? Kom eens naar de winkel, onze badkameradviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van uw droombadkamer.

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer