Zonnescherm elektrisch

Het binnenkomende zonlicht reguleren vanuit je luie stoel? Er is meer mogelijk dan je denkt! Het innovatieve merk Somfy biedt al jaren elektrische oplossingen om jouw zonwering te kunnen bedienen met een afstandsbediening of app, afzonderlijk òf als groep. Geen gedoe meer met handmatig bedienen dus! En extra fijn wanneer je wat ouder bent of te maken hebt met fysieke beperkingen. Ontdek de mogelijkheden!

Een elektrisch zonnescherm

In de zomer willen we graag zoveel mogelijk buiten zitten. Op de tropisch warme dagen in Nederland is het al gauw te warm om uitgebreid in de zon te gaan zitten. Hoe fijn is het als je kunt genieten van jouw terras bij deze oplopende temperaturen in de zomer? Om je terras aangenamer te maken in de zomer is automatische zonwering een hele handige en comfortabele oplossing. Zo kun jij bijvoorbeeld jouw knikarm zonnescherm makkelijk uitdraaien voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Maar niet alleen overdag is een zonnescherm met elektrische bediening makkelijk. Ook wanneer je van een zwoele zomeravond wilt genieten, komt automatisch bediende zonwering meteen van pas. Even bij vrienden op bezoek en het zonnescherm vergeten in te draaien? Met het Hollandse weer weet je het maar nooit, het kan zo ineens omslaan. De gevolgen kunnen best vervelend zijn wanneer de wind onder jouw zonnescherm komt. Daarom zijn klimaatsensoren de ideale oplossing. Deze sensoren houden het weer in de gaten, reageren meteen op het veranderende weer en draaien het zonnescherm in wanneer nodig. Zo kun jij met een gerust hart van huis gaan!

De voordelen van elektrische bediening

Wij kunnen alleen maar voordelen bedenken voor een elektrisch zonnescherm. Zo heb je bijvoorbeeld geen handbediening meer nodig en kun je met één druk op de knop jouw zonwering instellen. En bovendien kun je met Somfy niet alleen jouw zonneschermen bedienen maar ook de verlichting en verwarming op jouw terras. Zo kun jij ongestoord verder kletsen en hoef je geen gezellig moment te missen! Daarnaast wordt de stand van jouw zonwering afgestemd op de weersomstandigheden dankzij slimme zon- en windsensoren. Als de zon op jouw woning staat, gaat bijvoorbeeld jouw zonnescherm automatisch naar beneden. Bovendien heeft Somfy een motorsysteem ontwikkeld waarmee jouw zonnescherm altijd volledig in de cassette wordt teruggetrokken. Dit voorkomt waterschade en verkleuring. Last but not least, met elektrische zonwering kun je in de zomer én winter gebruik maken van jouw terras dankzij de vele opties die elektrische zonwering biedt. En dat allemaal makkelijk te regelen via de app!

Soorten zonwering

Elektrische bediening is bij vrijwel alle soorten zonwering mogelijk. Geniet optimaal van binnen & buiten met elektrische bediening voor jouw:

De opties van bediening

Als je gaat voor elektrische bediening van jouw zonwering dan zijn er verschillende mogelijkheden waarop je dit kunt doen:

  • Met muurbediening heb je een afstandsbediening aan de muur in de vorm van een muurschakelaar. Zo kun jij makkelijk en draadloos jouw zonwering bedienen. Maar dat is niet alles, je kunt met deze schakelaar meerdere producten, zoals jouw verlichting en terras heaters, tegelijk bedienen.
  • Koppel al jouw gemotoriseerde producten aan één afstandsbediening. Met een afstandsbediening kun jouw zonwering makkelijk en snel bedienen. Zo open je in de ochtend met één druk op de knop al jouw elektrische zonneschermen.
  • Optimaal gebruik maken van slimme bediening? Installeer dan de Somfy app op jouw smartphone. Met deze app maak jij verschillende programma’s / sferen aan en beheer je al jouw toepassingen. Bovendien bedien je met deze app niet alleen jouw zonwering maar bijvoorbeeld ook jouw garagedeur of buitenverlichting. Makkelijk en leuk!

Het innovatieve merk Somfy

Alle bedieningsproducten die Somfy op de markt brengt, worden ontwikkeld in Frankrijk. Dit innovatieve merk hecht veel waarde aan goede kwaliteit en een lange levensduur. Somfy heeft al meer dan 50 jaar ervaring in automatiseringsproducten en innoveert iedere dag weer. Met de app kun jij meerdere producten met elkaar laten samenwerken en ze vanaf één centraal punt bedienen. Meer gebruikscomfort bestaat er bijna niet! Daarnaast biedt Somfy 5 jaar fabrieksgarantie op zijn producten omdat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van de producten. Onze adviseurs weten alles van dit bekende merk en kunnen met jou de mogelijkheden bespreken die aansluiten bij jouw wensen.

Persoonlijk advies & vakkundige montage

Bij Boer Staphorst sta je er niet alleen voor bij het uitzoeken van jouw zonwering. Laat je inspireren in onze winkel en ontdek de verschillende modellen, stoffen en kleuren. Naast een eerlijke prijs staan onze adviseurs jou bij met interesse, aandacht en vakkennis. Samen brengen we jouw wensen in kaart om op zoek te gaan naar jouw perfecte elektrische zonnescherm. Jouw zonwering is over het algemeen maatwerk. Het is heel goed mogelijk dat jouw situatie vraagt om een advies aan huis. In dat geval komen onze monteurs graag persoonlijk bij jou langs om een passende oplossing te vinden die past bij jouw wensen en woning. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe elektrische zonnescherm de juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd wordt. Zo heb jij gegarandeerd het beste eindresultaat!

Lees alles over onze service & montage

Wil je weten of elektrische bediening mogelijk is bij de zonwering die jij in gedachten hebt? Kom dan naar onze winkel om je te laten inspireren en informeren. Onze adviseurs bespreken graag alle mogelijkheden met jou!

Plan hier jouw zonwering afspraak

filter en sorteer