Unieke BKS meubelen uit Staphorst

Unieke BKS meubelen uit Staphorst

Neem een kijkje door de BKS Meubelen op onze afdeling Wonen. BKS Meubelen is gevestigd in Staphorst en wij zijn trotse dealer van deze mooie eikenhouten meubelen. De allerlaatste trends, van klassiek tot modern, zijn te vinden in deze uitgebreide collectie. 

Bekijk onze meubelcollecties

Over BKS Meubelen

BKS (Brouwer Kleinmeubelen Staphorst) staat voor ‘made in Holland’. Dat betekent: productie met aandacht en meubelen van goede kwaliteit op Nederlandse bodem. De BKS Meubelen zijn gemaakt van massief hout van duurzame kwaliteit. Doorgaans wordt gewerkt met massief Frans eikenhout, die BKS zelf ruw inkoopt in de beste gebieden van Frankrijk. Vervolgens produceren ze hiervan de mooiste eikenhouten meubelen.

Serie Aurora

In onze winkel staat de serie ‘Aurora’; meubelen met een rustige uitstraling en een uitgesproken karakter. De serie Aurora bestaat uit tafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils en dressoirs. Deze meubelen hebben een aantal bijzondere kenmerken; de wanden die in verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

De serie Aurora biedt vele mogelijkheden, indelingen, meerdere maatvoeringen, drie soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende BKS afwerkingen, zoals een handmatig geschraapt bovenblad. Ga je voor een meubel van BKS dan ga je voor een uniek en op maat gemaakt kwaliteitsmeubel!

Series verkrijgbaar

Heb je interesse in een andere serie van BKS? Dan nemen wij je graag mee naar BKS Meubelen voor alle mogelijkheden. 

Kom een kijkje nemen en ontdek de prachtige collectie van BKS Meubelen! 

Bekijk hier onze openingstijden

Delen