Ceramistone Concretto

Ceramistone Concretto

Een industrieel design is dé grote trend op dit moment. Het creëert een strak en uniek design dat bovendien erg lang meegaat. Deze trend is dan ook direct terug te zien in de nieuwe mogelijkheden om de betonlook in de keuken toe te passen.

Betonnen werkblad

Een betonnen werkblad voor in de keuken heeft een fantastische uitstraling en is daarmee nog steeds de winnaar aan populariteit. Het creëert een stoer, eigentijds en stijlvol uiterlijk. Alleen beton heeft zijn nadelen, en dat maakt voor velen uiteindelijk de voorkeur voor een ander materiaal. Dit leidt tot de volgende oplossing: de Ceramistone Concretto! Dit werkblad combineert de prachtige beton-look met de eigenschappen van keramiek. Oftewel: een robuust, stoer en karaktervol werkblad dat ook nog eens kras-, vlek-, en hittebestendig is! Daarnaast is het niet poreus, bestand tegen zuren en licht van gewicht.

Blikvanger in iedere keuken

Nostalgisch? Of juist industrieel? Met een ruime keuze in randafwerkingen sluiten de werkbladen van Ceramistone Concretto naadloos aan op de sfeer van je keuken. Bovendien is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk. Kortom: een échte blikvanger voor iedere keuken.

Kom langs bij Boer Keukens en vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak.

Delen