Combineer een cognac bank met groen

Combineer een cognac bank met groen

Vaak zijn we bij een bank geneigd om voor veilig te kiezen. Maar vanaf vandaag doen we het helemaal anders. Want als we het over goede (kleuren)combinaties hebben. Dan is een cognac bank met een groene muur erachter een ware eyecatcher! Maar waarom? Wij laten het je zien in deze blog!

De perfecte combinatie

De reden dat we voor groen achter een cognac bank kiezen, is omdat groen perfect te combineren valt met andere kleuren en materialen. Het is simpelweg een hele makkelijke kleur. Vrijwel iedere tint uit het groene kleurenpalet past bij cognac. Dus de vraag is aan jou, voor welke groentint ga je?

Maar wanneer je voor de prachtige combinatie van een cognac bank met een groene muur wilt gaan, is het toch wel verstandig om van te voren te bedenken welke groene kleur het moet worden. Zoals we net ook al aangaven, zijn er tal van groentinten. Dus wat past het beste bij jou? Ga je voor mintgroen, olijfgroen, mosgroen? Je kunt het zo gek niet bedenken! Ons advies is, kies altijd voor een groentint die ook past bij de rest van het interieur. Zo wordt het een mooi geheel.

Ga voor de juiste cognac bank

Voordat je de bank gaat plaatsen, geef je de muur eerst de gekozen groene kleur. Daarna is het tijd om de perfecte bank uit te kiezen. Het is goed om na te gaan aan welke eisen jouw bank moet voldoen en welke het beste in de ruimte past. Ga je voor een grote hoekbank om met het hele gezin op te chillen? Of je kiest voor een bank met een chaise longue aan de linker- of rechterkant. Met een chaise longue kun je heerlijk met de beentjes omhoog na een lange dag werken. Hoe dan ook, er is een heleboel keuze op het gebied van banken. 

Ontdek ons assortiment banken

De finishing touch!

De bank, de geverfde muur en de rest van het interieur verdienen natuurlijk ook een finishing touch! Combineer alles met de leukste woonaccessoires voor een geheel in jouw interieur. Wat dacht je van wat leuke fotolijsten aan de muur of een toffe klok voor de tijd? Of gooi jouw cognac bank vol met de mooiste kussens in allerlei vormen en maten. Zo wordt het extra gezellig in huis en is jouw cognac bank met groene muur een meer dan geslaagd project. Tijd om aan de slag te gaan!

Zie jij deze combinatie al helemaal voor je in huis? Wacht dan niet langer en kom snel langs in onze winkel. Onze verf- en woonadviseurs staan voor je klaar om de beste combi te maken. Wat een plaatje wordt dat zeg in jouw interieur. Zien we je snel?

Ontdek onze openingstijden

Delen