Een gave cognac bank op een groene muur!

Een gave cognac bank op een groene muur!

Als we het hebben over goede combinaties, dan is een cognac bank met een groene muur eentje die er uitspringt! Groen is namelijk perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Zo past bijna iedere groentint perfect bij cognac. Bij Boer Staphorst vind je prachtige banken in een cognac kleur, maar voor welke groentint ga jij?

De perfecte combinatie

Wanneer je voor een cognac bank en groene muur wilt gaan, is het goed om te bepalen welke groene kleur je op de muur wilt hebben. Er zijn namelijk tal van verschillende groentinten waar je uit kunt kiezen! Wat past het beste bij jou? Een mintgroene kleur, heb je liever olijfgroen of past een mosgroene muur het beste bij de rest van het interieur? Zelf zijn wij fan van een dennengroene kleur voor op de wand!

Een fijne bank

Wanneer de muur een kleurtje gekregen heeft, is het tijd om de perfecte bank uit te kiezen. Het is goed om te bedenken aan welke eisen jouw bank moet voldoen en wat in de ruimte past. Wil je graag een grote bank om met het hele gezin op weg te kruipen? Ga voor een ruime hoekbank! Je kunt ook kiezen voor een bank met chaise longue, dan kun je heerlijk onderuit zakken na een lange dag werken. Hoe dan ook, bij Boer Staphorst zal er altijd een bank tussen zitten die perfect aan jouw wensen voldoet!

De