Hoera, de Cosiscoop mag naar binnen!

Hoera, de Cosiscoop mag naar binnen!

Hebben jullie het al gehoord? De Cosiscoop gaslantaarns van Cosi mogen naar binnen! Net op tijd voor de donkere en koude dagen die eraan zitten te komen. Waar de sfeerhaarden eerst allen buiten extra sfeer en gezelligheid gaven, kunnen we nu het hele jaar van deze sfeerhaarden genieten. Maar hoe verwerk je de Cosiscoop in jouw interieur? We helpen je graag op weg!

Een gezellige lichtbron op de salontafel

Om het thuis gezellig te maken, zet je normaal gesproken kaarsjes op tafel om de sfeer erin te brengen. Maar waarom kaarsen op tafel zetten als je ook de sfeervolle sfeerhaard van de Cosiscoop kwijt kunt?! De dansende vlam van de gaslantaarn komt goed tot zijn recht op jouw salontafel. Zoek een knus plekje uit en je hebt er goed zicht op. Combineer het met andere decoratieve items, zoals een plaid en kussens. Gezelligheid gegarandeerd vinden wij!

Als decoratie op jouw dressoir

Wil je dat leuke dressoir in de woonkamer eindelijk eens gaan aankleden, maar weet je niet hoe? Kies voor een Cosiscoop die perfect samengaat met de stijl van je meubels of de kleur(en) op je muren. Zelfs als je besluit om de gaslantaarn niet te branden, biedt hij nog steeds een hoop sfeer in huis. Dat komt doordat de lantaarns, dankzij onze Nederlandse designers, uitblinken in kwaliteit en oog voor detail. Echt Dutch Design!

Bekijk welke Cosi past bij jouw woonstijl

Als eyecatcher op de eettafel

Houd jij ervan om uitgebreid te dineren met familie en/of vrienden? Heerlijk onder het genot van een goed glas wijn eindeloos kletsen aan de eettafel? Alle sfeerhaarden van Cosi zijn gemaakt om extra van deze mooie, fijne momenten te genieten. Welk model of welke kleur je ook kiest, de lantaarns zijn echte blikvangers. Met jouw eigen Cosiscoop gaslantaarn op de eettafel steel jij in ieder geval de show. 

Tip: Gebruik de Cosiscoop om jouw mooi gedekte tafel tijdens het kerstdiner helemaal af te maken. Of zet de sfeervolle gaslantaarn op je verlanglijstje ;)

Ter aankleding van de vensterbank

Dankzij het mooie design en de trendy kleuren en materialen van de Cosiscoop, kun je de lantaarn ook uitstekend ter decoratie gebruiken. Geef jouw Cosiscoop bijvoorbeeld een mooi plekje op de vensterbank. Zo staat hij alvast in de startblokken om in het voorjaar weer naar buiten te gaan. Wist je dat het ontwerp van de Cosiscoop gaslantaarnserie zelfs is bekroond met een Design Award?

Gecertificeerd voor binnengebruik

De Cosiscoop lantaarns zijn uitgebreid geïnspecteerd en getest op binnengebruik. De lantaarns hebben hiervoor een certificering ontvangen. De Cosiscoop zelf heeft geen verandering ondergaan. Dit betekent dat ook de gaslantaarns die al verkocht zijn in de afgelopen jaren binnen gebruikt mogen worden. Belangrijk om te weten: Cosiscoops zijn alleen geschikt voor binnen- en buitengebruik in goed geventileerde ruimtes. De minimaal vereiste ruimte bij binnengebruik is 30m3.

In ieder interieur is er wel een plekje voor de sfeervolle Cosiscoop gaslantaarn. Of dat nu op de salontafel, vensterbank of eettafel is. Nu rest alleen nog de vraag: voor welke Cosiscoop kies jij? Shop online of kom langs in onze winkel!

Delen