Maak je raamdecoratie smart

Maak je raamdecoratie smart

Hoe makkelijk is het wanneer je vanaf de bank jouw raamdecoratie kunt bedienen? Je hoeft niet op te staan om de gordijnen en/of jaloezieën dicht te doen. Met de Smart Home raamdecoratie van bece® maak je niet alleen jouw woning makkelijker, maar ook je leven leuker. Het brengt jouw huis in beweging en het past zich aan, aan jouw woonsituatie. Ontdek in deze blog hoe je met de Smart Home raamdecoratie meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Ontdek het assortiment in raamdecoratie

Jouw huis, een intelligent huis

Met de TaHoma® Smart Home bedien je met één druk op de knop jouw elektrische raamdecoratie. Je bedient de raamdecoratie heel eenvoudig met je smartphone, tablet of computer. Dit doe je vanuit huis, maar zelfs wanneer je niet thuis bent kun jij jouw raamdecoratie bedienen. De TaHoma® is namelijk verbonden met WiFi, waardoor de raamdecoratie vanaf iedere plek bediend kan worden. Ook vanaf je werk of vakantieadres. Zo voorkom je pottenkijkers in huis, zelfs als jij niet thuis bent.

Daarnaast is de TaHoma® super compatibel en werkt deze samen met meer dan honderd slimme producten in huis. Van verlichting tot rolluiken en van verwarming tot alarmen en meer. Op deze manier creëer je eenvoudig een intelligent huis. Met de app van TaHoma® maak je eenvoudig scenario's aan welke passen bij jouw woonwensen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat wanneer het avond wordt de raamdecoratie sluit, de verlichting aangaat en de verwarming een graadje hoger gaat. En dat allemaal zonder dat je er op dat moment iets voor hoeft te doen.

Je kunt er ook voor kiezen om een zon- en temperatuursensor op de raamdecoratie aan te sluiten. Op deze manier kun je de temperatuur in huis perfect regelen. Jouw raamdecoratie reageert dan vanzelf door naar beneden te gaan wanneer de temperatuur buiten stijgt en de zon begint te schijnen. Je creëert een aangenaam leefklimaat in huis.

Hey Google, open de raamdecoratie

Hoe handig is het als je dit alleen maar hoeft te zeggen en de raamdecoratie doet zelf de rest?! En ja, het is mogelijk! Met stembediening kun je ook de TaHoma® bedienen! Verbind je elektrische bece® raamdecoratie met Google Home en Google Assistant met behulp van de TaHoma® hub. Je kunt dan vervolgens de Google Assistant vragen om de raamdecoratie individueel, in groepen of als onderdeel van een routine te bedienen. Met één spraakopdracht kun je de raamdecoratie in huis bedienen. Begin de zin met 'Hey Google' of 'Oké Google' gevolgd door het gewenste commando en de raamdecoratie doet de rest. Het is dus ook perfect te koppelen aan jouw ochtend- of avondroutine.

Kies je voor batterij of stroom?

Over het algemeen is elektrische raamdecoratie verkrijgbaar met een oplaadbare batterij of een 230 volt stekker. Op deze manier heb je de keuze welke oplossing het beste bij jouw woonsituatie past. Kies je voor een batterijmotor, dan heb je geen last van bedrading en hoef je deze slechts 1 à 2 keer per jaar op te laden. Met de 230 volt stekker heeft de raamdecoratie altijd stroom, maar heb je wel zichtbare bedrading welke je overigens prima kunt wegwerken. Dus voor welke mogelijkheid ga je?

Met de Smart Home raamdecoratie van bece® breng je jouw huis in beweging. Zie jij het ook voor je om vanaf de bank met één druk op de knop jouw raamdecoratie te bedienen? Kom dan langs in onze winkel en laat je adviseren over de slimme raamdecoratie van bece®. Onze medewerkers van de raamdecoratieafdeling staan je graag te woord, tot dan?

Neem contact op met de adviseurs

Delen