Dé raamdecoratietrend van dit moment

Dé raamdecoratietrend van dit moment

Raamdecoratie in huis is eigenlijk onmisbaar! Het zijn echte sfeermakers en daarnaast bieden ze vele voordelen op het gebied van privacy & lichtinval. Op het gebied van raamdecoratie bestaan ook meerdere trends. Dé raamdecoratietrend van dit moment is toch wel het geweven hout! Wij vertellen je meer over deze raamdecoratie.

Een natuurlijke look

In het interieur wordt er steeds meer gekozen voor het toepassen van natuurlijke materialen. Hierbij is hout een geliefd en natuurlijk product. Hout geeft namelijk warmte en een sfeervolle uitstraling. Daarom kiezen de laatste tijd steeds meer mensen ook voor houten raamdecoratie. En hierbij is de raamdecoratie van geweven hout een ware trend. Het geeft namelijk een natuurlijke look and feel. Door de geweven structuur van de raambekleding wordt het daglicht op een mooie manier gefilterd waardoor je warmte en sfeer in huis brengt.

De twee mogelijkheden

Raamdecoratie met geweven hout is verkrijgbaar in twee wevingen. Wanneer je kiest voor ‘thin sticks’, dan is de doorkijk transparant. Maar bij ‘flat sticks’ is de doorkijk juist inbetween. Het geweven hout geeft altijd een unieke uitstraling, omdat hout altijd een natuurproduct is.

Ontdek meer raamdecoratie

Bij deze raambekleding kun je ook kiezen uit twee uitvoeringen. Als eerste is het geweven hout verkrijgbaar in een rolgordijn variant, hierbij hangt het gordijn strak wanneer deze volledig is uitgerold. Bij het openen van het gordijn rolt deze netjes op naar de bovenzijde van het raam. Daarnaast kun je ook kiezen voor een vouwgordijn met een geweven houtstructuur. Ieder interieur krijgt hiervan een chique gevoel. Voor de afwerking heb je genoeg keuze. De collectie bestaat namelijk uit trendy kleuren met de juiste matte lak afwerking. Voor de thin sticks zijn er 20 kleuren en voor de flat sticks zijn ook 20 kleuren. De componenten en mechaniek worden kleur gecoördineerd uitgevoerd.

Eigenschappen van geweven hout

Alle eigenschappen van het geweven hout hebben we even voor je op een rijtje gezet. Je kunt zo goed kijken of deze raamdecoratietrend bij jouw wensen past.

  • Toepasbaar bij standaard ramen en in een erker
  • Toevoegen van elektrische bediening is mogelijk
  • Verschillende kleurmogelijkheden
  • Mogelijkheid voor een transparante doorkijk of inbetween
  • Maatwerk is mogelijk. Afmetingen: maximaal 230 cm breed en 250 cm hoog

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de geweven hout raambekleding? Kom dan langs op onze raamdecoratieafdeling en stel aan één van onze specialisten jouw vraag.

Bekijk de openingstijden

Delen