Ga voor een groene bank!

Ga voor een groene bank!

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank? Denk dan eens aan een groene eyecatcher! Ga je voor een groene hoekbank voor het hele gezin? En voor welke kleur ga je? Past een olijfgroene bank beter bij jou of juist een mintgroene? Doe in deze blog inspiratie op en ontdek de mogelijkheden!

Kies je de juiste kleur groen

Wanneer je zeker weet dat je voor een groene bank wilt gaan, staat de volgende klus alweer voor de deur. Nu begint namelijk de zoektocht naar de juiste kleurtint. Zo heeft een olijfgroene bank een compleet andere uitstraling dan een bank met een mintgroene kleur. Beide banken zijn op een compleet andere manier te combineren. Ook kan de soort stof grote rol spelen in de kleur van de bank. Zo zullen banken die bekleed zijn met stof of leer in bijvoorbeeld een mosgroene kleur zorgen voor een warme uitstraling in het interieur! Ga je voor een stoffen bank in een heldere groene kleur? Zorg dan voor warmte in de ruimte door mooie accessoires in andere kleuren en materialen toe te voegen!

Een trendy velvet bank

Als de keuze voor een groene kleur gemaakt is, kunnen we verder naar het materiaal van de bank. Je hebt een ruime keuze uit materialen als velours, leer, suède en talloze andere stofsoorten. Zo weet je zeker dat er altijd een bank tussen zit die voldoet aan jouw woonwensen!

Helemaal van nu, zijn de banken met een velvet stof! Ze zijn helemaal trendy uitgevoerd in een kleuren als mintgroen, donkergroen of warm mosgroen. Een groene bank met velvet stof zorgt voor kleur en warmte in het interieur. Bovendien zijn de kleuren perfect te combineren met allerlei kleurpaletten. Zie jij jezelf al zitten op een heerlijk zachte bank? Wedden dat je iedere keer de bank aait wanneer je er langsloopt of op zit?

Ga voor een stoere leren bank

Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend tijdloos: leren banken. Wanneer je voor een leren exemplaar kiest, weet je dat je voor jaren goed zit. De leren banken zijn in een groot aantal verschillende groentinten verkrijgbaar, en diverse soorten leer. Zo kun je jouw bank precies zo samenstellen, dat deze perfect in jouw woonruimte past!

Je vindt bij ons stuk voor stuk prachtige banken in verschillende opstellingen, groentinten en materialen. We weten wel zeker dat er gegarandeerd een bank tussen zit die perfect in jouw woonruimte past. Onze adviseurs staan graag voor jou klaar om jou te helpen bij de beste bank in jouw interieur. 

Bekijk onze openingstijden

Delen