Ga voor een groene bank!

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank? Wat dacht je van een groene eyecatcher! Bij Boer Staphorst vind je stuk voor stuk prachtige banken, in verschillende opstellingen, met vele verschillende kleuren en materialen. Er zal gegarandeerd een bank tussen zitten die perfect in jouw woonruimte past. Ga je voor een groene hoekbank voor het hele gezin? En welke kleur kies je, past een olijfgroene bank beter bij jou, of juist een mintgroene? Doe inspiratie op en ontdek de mogelijkheden!

De juiste kleur groen

Wanneer je eenmaal zeker weet dat je voor een groene bank wilt gaan, staat de volgende klus al weer voor de deur. Nu begint namelijk de zoektocht naar de juiste kleurtint. Zo heeft een olijfgroene bank een compleet andere uitstraling dan een bank met een mintgroene kleur. Beide banken zijn dan ook op een compleet andere manier te combineren. Ook kan de soort stof grote rol spelen in de kleur van de bank. Zo zullen banken die bekleed zijn met stof of leer in bijvoorbeeld een mosgroene kleur zorgen voor een warme uitstraling in het interieur! Ga je voor een stoffen bank in een heldere kleur groen? Zorg dat voor warme in de ruimte door mooie accessoires in andere kleuren en materialen toe te voegen!

De mooiste materialen

Als de keuze voor een kleur  gemaakt is kunnen we verder naar het materiaal van de bank. Je hebt een ruime keuze uit materialen als velours, leer, suède en talloze andere stofsoorten. Zo weet je zeker dat er altijd een bank tussen zit die voldoet aan jouw woonwensen!

Een trendy velvet bank

Helemaal van nu, zijn de banken met een velvet stof! Ze zijn helemaal trendy uitgevoerd in een kleuren als mintgroen, donkergroen of warm mosgroen. Een groene bank met velvet stof zal zorgen voor kleur en warmte in het interieur. Bovendien zijn de kleuren perfect te combineren met allerlei kleurpaletten. Zie jij jezelf al zitten op een heerlijk zachte bank?

Een stoere leren bank

Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend tijdloos: leren banken. Wanneer je voor een leren exemplaar kiest, weet je dat je voor jaren goed zit. De leren banken zijn in een groot aantal verschillende groentinten verkrijgbaar, en diverse soorten leer. Zo kun je jouw bank precies zo samenstellen, dat deze perfect in jouw woonruimte past!

Delen