Toffe collectie van Groovy Magnets

Toffe collectie van Groovy Magnets

Wil je een keer iets nieuws aan je muur, maar je weet niet zo goed wat? Dan zijn de magneetstickers van Groovy Magnets iets voor jou! Groovy Magnets is al een poosje verkrijgbaar bij Boer Staphorst. Het Belgische merk beschikt over een uitgebreide collectie van magnetische wanddecoratie, zoals behang, poster, stickers en bijbehorende magneten. Laat je inspireren!

De magneetstickers zijn een heruitvinding van de klassieke muursticker. De sticker is niet alleen decoratief maar ook een geweldig alternatief voor het klassieke magneetbord. Het is de ultieme eye-catcher voor ieder interieur. Het bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. De stickers kunnen aangebracht worden op elk glad oppervlak.


Decoreer jouw muur!

De hele collectie van Groovy Magnets oogt erg mooi en zijn bovendien ook nog eens erg praktisch. Hang bijvoorbeeld je fijne herinneringen, hilarische vakantiefoto’s of kindertekeningen aan de sticker met magneten zonder dat je muur beschadigt. Daarnaast is het behang een handige vervanger van het krijtbord met magneetverf en is bovendien afwasbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld in de kinderkamer om leuke tekeningen op de muur te maken. Zo creëer je helemaal je eigen wand!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom langs in de winkel!

Verschillende patronen en prints

Voor elk interieur is er wel een bijpassende magneetsticker van Groovy Magnets. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende patronen en prints. Hoe leuk zijn bijvoorbeeld de zelfklevende dieren magneetstickers? Ideaal voor de kinderkamer. Of bijvoorbeeld de art deco stijl stickers in je woonkamer of keuken! Je kunt er makkelijk je notes en boodschappenbriefjes aanhangen met de magneten.


Nieuwe collectie

Sinds kort heeft Groovy Magnets een nieuwe collectie uitgebracht. In de nieuwe collectie zijn onder andere magneetstickers te vinden met een marmer print. Helemaal hip en trendy dus!


Ook zijn er in de collectie magneetstickers te vinden met een staal print. Dit geeft een stoere en industriële touch aan je interieur!

De print met dieren, die in de vorige collectie al te zien was, is ook in een nieuw jasje gestoken. Vorig jaar was deze print alleen verkrijgbaar in een cirkelvorm, maar in de nieuwe collectie zijn de dierenstickers ook verkrijgbaar in rechthoekige vorm.

Wil je het liever in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in onze winkel!

Kom langs in onze winkel

Delen