Horren tegen hooikoorts

Horren tegen hooikoorts

Het pollenseizoen is helaas weer begonnen! Met warm weer is er een hoge piek te merken wat betreft hooikoorts en krijgen mensen met hooikoorts te maken met sterke hooikoortsklachten… Maar heb je al eens overwogen om daarom een hor te kopen? Er bestaan namelijk horren met pollenwerend gaasdoek. Heb jij ook hooikoorts? Dan zijn deze horren echt wat voor jou!

Poll-Tex

Vaak wordt gedacht dat horren alleen bescherming bieden tegen insecten, maar horren hebben nog veel meer functies! Zo bestaan er ook horren met Poll-tex gaas die de uitkomst bieden bij hooikoorts. Deze pollenwerende horren houden 90 procent van alle pollen buiten. Een uitkomst dus voor mensen die kampen met hooikoorts klachten. De pollen worden uit de lucht gefilterd, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen verminderd wordt. Zo kun jij je woning ventileren zonder dat je meteen begint te hoesten en te proesten. Superfijn toch?

Praktische tip

Kies je horren voor buitengebruik met een pollenwerend gaasdoek? Houd er dan rekening mee dat door de grotere dichtheid van het geweven doek sneller ‘volloopt’ door vervuiling in de buitenlucht. Reinig daarom regelmatig het gaas met een zachte borstel. Zo blijven jouw horren ook optimaal ventileren!

Frisse lucht binnen, hooikoorts en insecten buiten! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoekje aan onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!

Bekijk hier onze openingstijden

Delen