Sfeervolle Philips Hue verlichting voor buiten!

Sfeervolle Philips Hue verlichting voor buiten!

Stel je eens voor dat de achtertuin met één aanraking van je smartphone verandert in een kleurrijke wereld. Of dat de lampen automatisch aan gaan zodra je de oprit oprijdt. Dat zou toch ideaal zijn! Met Philips Hue buitenverlichting breng je jouw voor- en achtertuin tot leven!

Bekijk ons assortiment buitenverlichting

Ongewenste gasten houd je buiten de deur

Met de Philips Hue verlichting kom je na een werkdag nooit meer thuis in een donker huis. Je kunt met de app automatisch de verlichting aanzetten als je bijna thuis bent en uitzetten als je weggaat. Wanneer er beweging in de tuin of oprit wordt gedetecteerd, dan verwelkomt de buitensensor je door het licht aan te doen. Maak nog even je laatste klusje af in de tuin of zet de container aan de weg wanneer het buiten al donker is.

De buitenlampen van Philips Hue zijn ontworpen met het oog op de veiligheid van jouw en je gezin. De sensor detecteert alle bewegingen die rondom het huis worden waargenomen. De verlichting wordt automatisch ingeschakeld wanneer er ongewenste gasten zijn.

Stel de timers in

De verlichting kun je heel gemakkelijk automatisch inschakelen volgens een tijdschema of op basis van zonsopgang en zonsondergang. Eventueel kun je de verlichting ook uitschakelen of dimmen. Zo hoef je niet bang te zijn dat er nog lampen aan staan. Daarnaast kun je je aanwezigheid nabootsen waardoor het lijkt alsof je thuis bent, maar in feite ben je even naar de supermarkt of op vakantie naar de andere kant van de wereld.

Bekijk ons assortiment binnenverlichting

Ervaar de mogelijkheden van de buitenverlichting

Je tovert je saaie achtertuin met deze buitenverlichting makkelijk om tot een prachtige achtertuin. Plaats bijvoorbeeld gekleurde lampen, van tuinpad- en wandverlichting tot spots of een ander type. Maak gebruik van speelse & schitterende kleuren voor een mooie achtertuin.

Ook op het gebied van kleuren is heel veel mogelijk. Met de Philips Hue app kun je voor elke sfeer een gewenste kleur kiezen. Je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren of een vooraf ingestelde scène dus je hebt de sfeer helemaal zelf in de hand. Van het warmwitte licht van de zomerzon tot het ijskoude daglicht van de winter. Het hele jaar door kunt je genieten van elke witte tint die past bij je stemming.

Of maak gebruik van speciaal licht voor speciale gelegenheden. Krijg je visite of heb je een leuk feestje in de achtertuin? Stel je verlichting dan in op de gelegenheid. Je kunt een vleugje magie aan je tuin toevoegen met Philips Hue. Creëer kleurrijke scènes in je tuin of langzaam bewegende dynamische effecten voor een gaaf effect! Door de kleur en intensiteit van het licht aan te passen, schep je de juiste sfeer om te genieten van elk moment buiten.

Zo zie je dat je met de Philips Hue buitenverlichting verschillende sferen kunt creëren. De Philips Hue buitenverlichting is te verkrijgen op onze tuinafdeling.

Bekijk hier onze openingstijden

Delen