Dé Italian Wax van Pure & Original!

Dé Italian Wax van Pure & Original!

Toe aan iets nieuws op de muur? Of vind je de muur wat flets? De Italian Wax van Pure & Original kan een compleet andere uitstraling creëren op je muur. Van mat tot hoogglans, van de woonkamer tot de badkamer, veel is mogelijk met de specialisaties van deze wax.

Creër sfeer met de Italian Wax!

Een poosje terug bracht Pure & Original een nieuw product uit: Italian Wax. Een wax aanbrengen op je muur wordt een steeds bekendere interieurtrend en is een toevoeging voor elke muur in je huis! Door wax aan te brengen op je muur ontstaat een warm, sfeervol en knus effect en wie wil dat nou niet? De wax is een vloeibare, transparante en natuurlijke was, die wordt gebruikt om de kleuren en nuances van een muur te verdiepen. Ook zorgt de wax er voor dat de muren waterafstotend worden, waardoor de keuze voor de badkamer- en keukenmuren een stuk ruimer wordt!

De wax is vrijwel bruikbaar op alle minerale ondergronden, onbehandeld hout, kalk- en krijtverf, Marrakech Walls, cement- en beton ondergronden en kalkpleister. Deze verfsoorten staan er om bekend dat ze vaak niet bestemd zijn tegen vocht en water, en dus ook niet gebruikt kunnen worden in een badkamer of keuken. De Italian Wax zorgt er voor dat de ondergrond volledig wordt afgesloten, en vocht en water niet meer kunnen doordringen tot de ondergrond. De mogelijkheden voor de badkamer zijn nog nooit zo groot geweest!
Bekijk hier hoe gemakkelijk het is om de wax aan te brengen:

De wax heeft 12 uur nodig om te drogen, en heeft hierna een mat effect. Dit kan eenvoudig gepolijst worden tot een super hoogglans. Het enige wat je hierbij nodig hebt is een katoenen doek. Voor het polijsten van de muur maak je met de katoenen doek draaiende bewegingen, tot je het gewenste effect bereikt hebt. Zo kun je gemakkelijk je muur een compleet andere uitstraling geven! Wanneer je de wax volledig waterdicht wilt maken, zijn er twee lagen nodig. De twee lagen hebben een wachttijd van 12 uur nodig, om eerst goed te kunnen drogen. Wanneer je de wax wilt toepassen op kalkverf of Marrakech Walls, moet je de verf 7-10 dagen laten drogen, voordat de Italian Wax op de muur kan.

Kom ook eens langs in onze winkel om alle mogelijkheden van het merk Pure & Original te bekijken. Onze verfspecialisten helpen je graag!

 

Delen