De La Majorelle collectie van Pip Studio

De La Majorelle collectie van Pip Studio

Pip Studio heeft een compleet nieuwe collectie ontworpen: de La Majorelle collectie. Deze collectie weet zich compleet te onderscheiden van eerdere collecties van Pip Studio, maar toch zijn de kenmerkende elementen van het merk duidelijk terug te zien in deze collectie. De La Majorelle collectie is sinds kort te koop bij Boer Staphorst. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Ontdek meer servies van Pip Studio

Kenmerkende elementen in een nieuw jasje

Pip Studio heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht, waarin kenmerkende elementen van het merk terug te zien zijn. Zo zijn bloemen en kleurtjes te zien, die ook herkenbaar zijn uit eerdere collecties va Pip Studio. De kleuren die Pip Studio normaal gebruikt in haar designs zijn opvallend en kleurrijk. In de designs van de Majorelle collectie zijn rustigere tinten gebruikt, waardoor de Majorelle collectie zich compleet weet te onderscheiden van de andere collecties.

Botanische tuinen

De Majorelle collectie is een ode aan botanische tuinen van over de hele wereld. Botanische tuinen hebben een grote diversiteit aan kleurrijke bloemen en daarop is deze nieuwe collectie geïnspireerd. In de collectie is een combinatie tussen bloemen, palmbomen en aapjes te zien. Deze combinatie geeft een uniek en speels effect. Door deze combinatie vervolgens weer te combineren met streepjes en stipjes, krijgt het ontwerp een moderne twist.

Eten en drinken wordt een feestje

Pip Studio heeft, naast servies, ook glazen ontworpen voor de La Majorelle collectie. De glazen zijn bedrukt met een gouden, sprookjesachtig landschap. Het sprookjesachtige landschap geeft een speels effect en de gouden kleur geeft de glazen een chique touch. Eten en drinken met dit servies en deze glazen wordt een feestje!

Wat vind jij van de nieuwe La Majorelle collectie van Pip Studio? Kom eens gezellig langs bij Boer Staphorst, want deze nieuwe collectie is nu te koop in onze winkel!

Bekijk onze openingstijden

Delen