Lammers & Lammers

Lammers & Lammers

Hoe gaaf zijn ze, de beeldige handgemaakte poppetjes van Lammers & Lammers. In de Randstad worden mensen altijd helemaal lyrisch van deze poppetjes en je kunt ze ook in het Noorden vinden. Gewoon bij ons in de winkel, hoe leuk is dat?! Ben je nog niet bekend met deze poppetjes? Dan introduceren we ze graag bij je!

Handgemaakt uit Haarlem

De poppetjes van dit unieke merk worden ook wel pupkes genoemd. De porseleinen pupkes worden in Haarlem gemaakt door twee zussen, genaamd Lammers & Lammers. Zo is ook de naam van dit merk ontstaan. Alle poppetjes worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. En dit zorgt ervoor dat ieder kunstwerk uniek is. Er zijn zoveel verschillende soorten poppetjes, dat je er gewoon een verzameling van kunt maken. Zo kun je de poppetjes in een kast zetten als ware eyecatcher. Maar er zijn ook poppetjes waarin je een bloemetje in het hoofd kunt stoppen of een kaars erbovenop kunt zetten, zoals hieronder is gedaan.

Ontdek meer van onze woondecoratie

Wij noemen de pupkes ook wel traditioneel met een trendy twist. Heel erg leuk als kunstobject in jouw interieur, een echte toevoeging. Maar ze zijn echt helemaal leuk als vaasje voor een bloemetje of als kaarsenhouder. De poppetjes zijn er in verschillende groottes en kleuren. De lengtes variëren tussen de 14 en 25 cm. Daarnaast zijn ze er in de kleuren wit, groen, roze, grijs, mint, blauw of geel. Zo zit er dus altijd wel een poppetje bij die in jouw interieur past!

Net zo enthousiast over deze pupkes als ons? Of een fervente verzamelaar die graag alle soorten wil hebben? Kom dan langs op onze decoratieafdeling en breid je verzameling uit! En heb je nog geen verzameling, dan komt dat vanzelf als je de pupkes ziet want je wordt op slag verliefd. Tot snel!

Bekijk onze openingstijden

Delen