Een nieuwe frisse lijn van Pip Studio

Een nieuwe frisse lijn van Pip Studio

Goed nieuws! Pip Studio heeft een prachtige nieuwe frisse lijn uitgebracht! We kennen allemaal wel het merk Pip Studio. Ben jij al Pip fan? Bij Pip Studio in Amsterdam werken ze elke dag aan unieke nieuwe collecties. Het is een Nederlands merk dat bekend staat om hun kleurrijke en vrolijke ontwerpen. Pip Studio heeft een mooie nieuwe porseleinen collectie. Ze hebben prachtige prints en patronen. Het is een merk waar je echt blij van wordt!

Maak kennis met Pip Studio

Duik in de wereld van kleur, samen met Pip. Met producten van Pip Studio maak je elke dag bijzonder. Hun ontwerpen zijn vaak geïnspireerd op de natuur en hebben prachtige prints en patronen. Samen met hun partners selecteren ze de mooiste verkooppunten voor Pip Studio. Het motto is ‘’Happy products for happy people’’, en het liefst willen zij zoveel mogelijk mensen blij maken met de producten.

De geschiedenis van Pip Studio begon in 2007, toen de Nederlandse ontwerpster Anke van der Endt het merk oprichtte aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam. Ze wilde een merk creëren dat vreugde en kleur in het dagelijks leven brengt. De naam ‘’Pip’’ komt van het Engelse woord ‘’pip’’, wat staat voor klein zaadje dat kan uitgroeien tot iets moois. Ook is Pip de bijnaam van Anke haar jeugd.

Met haar liefde voor prints, patronen en details begon Anke met het ontwerpen van servies. Al snel groeide Pip studio uit tot een internationaal bekend merk. Tegenwoordig biedt Pip Studio een breed scala aan producten, waaronder kleding, beddengoed, tassen, servies en nog veel meer. In minder dan 15 jaar groeide Pip Studio uit tot een wereldmerk met inmiddels meer dan 2000 verkooppunten in 40 verschillende landen.

Het merk staat bekend om zijn kleurrijke ontwerpen, bloemenprints en oog voor detail. Elk ontwerp heeft zijn eigen verhaal en brengt een gevoel van vreugde en verwondering met zich mee. Alle prints zijn zelf ontworpen. Vanaf concept tot aan de uitwerking worden deze prints vanuit de designstudio in Amsterdam vormgegeven. Pip Studio is een merk dat je dagelijkse leven net een beetje mooier maakt.

Elke serviescollectie van Pip Studio is ‘’eigen’’, herkenbaar en inmiddels uitgegroeid tot een echt collectorsitem! Hoe beter je kijkt, hoe meer onverwachte details en speciale afwerkingen je ziet. De vrolijke en kleurrijke designs maken van elk diner of gelegenheid een feestje. Elk jaar worden er twee nieuwe collecties uitgebracht. Een voor de lente en de zomer in het voorjaar, en de ander voor de herfst en de winter in het najaar.

De nieuwe collectie

Laten we jullie voorstellen aan Lily & Lotus. De nieuwste porseleincollectie van Pip Studio. Houd jij van paars en andere mooie pastelkleuren? Dan moet je zeker eens naar deze collectie gaan kijken! Het servies is versierd met grote fantasierijke lelies, lotusbladeren en paardenbloemen in pastelkleuren. De basiskleur voornamelijk paars. De bloemen en sierlijke details zijn symmetrisch geplaatst, waardoor dit elegante servies een moderne twist krijgt. Een aantal items zijn gedecoreerd met een caleidoscopische print, opgemaakt met honderden kleine bloemen en bladeren. Perfect voor de lente en de zomer! Wat het nog beter maakt; het is de eerste servies collectie dat magnetron-, vaatwasser-, en ovenbestendig is. En wij zijn één van de eerste winkels die deze collectie mogen verkopen!

De nieuwe servies collectie bestaat uit dinerborden, theemokken, grote en kleine kommen, eierdopjes, espresso en koffie koppen met en zonder schotel en nog veel meer. Kort gezegd, van alles wat dus! Het materiaal van de hele collectie is 100% porselein.

Het servies kan worden gecombineerd met gedraaide glazen en geweven tafel en keukenkleden met frisse moderne lilastrepen. De Lily & Lotus collectie kan compleet worden gemaakt met metalen vazen en dienbladen in bijpassende kleuren.

Boer is een van de eerste winkel die deze collectie verkoopt. Wij zijn helemaal enthousiast over Lily & Lotus. Het merk is samen met de nieuwe collectie te vinden op de afdeling wonen, bij het servies. Ben jij ook helemaal weg van deze kleurrijke en vrolijke stijl? Haal snel de nieuwe collectie in onze winkel. Dit kan je niet missen tussen jouw servies. Tot snel in onze winkel!

Bekijk onze openingstijden 

Delen