Laden...

Dé Mini Me collectie van Eijffinger

Dé Mini Me collectie van Eijffinger

Het is toch een droom om als kind een cool behangetje in je slaapkamer te hebben?! Daarom heeft Eijffinger een leuke behangcollectie gemaakt voor de kinderen, de Mini Me collectie. Mini Me is een minimalistische kindercollectie die niet alleen de kinderen aanspreekt, maar zeker ook de ouders.

Er was eens…

De Mini Me is een eigenwijze collectie met vintage invloeden, waarin een grote rol voor dieren en feest is weggelegd. Maar ook zeker de trends van dit moment in het interieur mogen niet ontbreken in deze collectie, denk hierbij aan de Jungle Fever, regenbogen en niet te vergeten de schattige unicorns. Want er was eens… een Mini Me.

De collectie is echt te vergelijken met vrolijke dromen die tot leven komen. Schattige dieren spelen in het bos en de wilde dieren beleven hun eigen avonturen in de jungle. Laat je inspireren door de palmbomen, regenbogen en unicorns. Of wil je liever het gevoel hebben dat je in de ruimte bent? Plak dan het leuke behangetje met de grote maan aan de muur.

Bijzondere specials uit de collectie

Naast de vrolijke behangetjes met dieren, unicorns en vrolijke kleuren heeft Eijffinger ook twee bijzondere specials toegevoegd aan de Mini Me collectie. De eerste special is een krijtbord behang met een subtiel streepje in eigentijdse kleuren. Hoe leuk is het wanneer je eindelijk wel een keer op je behang mag tekenen? Dat is toch een droom die uitkomt voor een kind? Dus leef je helemaal uit op het krijtbord behang en maak de mooiste tekeningen.

Of maak kennis met de andere special, het glow-in-the-dark behang! Geniet van maantjes boven je bed die in het donker oplichten. Zo heb je het gevoel dat je in de ruimte bent. De dessins van beide specials overstemmen niet en bieden een rustige achtergrond. Zo maak je van de kinderkamer, in combinatie met alle andere meubelen en accessoires, een harmonieus geheel.

Een vrolijke sprankeling in de kamer

Mini Me is een collectie vol met lichte en ingetogen tinten zoals zand, kiezelgrijs en zeegroen. Maar ook zachtroze en blauw en dé kleur van het moment: okergeel. En dit allemaal gecombineerd met een speels accent in eigenwijze felle kleuren. Dus laat je fantasie de vrije loop, want de collectie brengt echt een vrolijke sprankeling in de wereld van zowel kinderen als volwassenen.

Ben je net zoals wij ook enthousiast geworden van de Mini Me collectie? Kom deze collectie dan snel bewonderen in onze winkel. Onze specialisten helpen je graag verder!

Delen