Museum collectie van Eijffinger

Museum collectie van Eijffinger

Eijffinger heeft een belangrijk motto voor jouw interieur: niks is te gek en alles mag. En wij zijn het daar volkomen mee eens! Met de nieuwste collectie Museum van Eijffinger krijg je dat zeker voor elkaar. In deze nieuwe collectie ontmoeten kunst en mode elkaar in verrassende creaties. De behangcollectie Museum maakt van jouw interieur een eigentijds meesterwerk.

Jouw inspiratie

In deze Museum collectie van Eijffinger omring je je met verfijnde materialen en mooie kleuren. Dit varieert van diep bordeauxrood tot schakeringen in blauw en groen en van glinsterend zand tot poederig roze. De prints van het behang zijn ook heel erg divers. Je ontdekt bijvoorbeeld de royaal geschilderde bloemen, vogels en vlinders op het canvas. Maar ook lijngetekende bloemen op mat papier of ontdek de stofstrcutuur van streelzacht ribbehang met een kleurverloop. Vind je dit allemaal net iets te veel? Dan is er in deze collectie ook aan jou gedacht!

In deze collectie vind je bijvoorbeeld ook een ingetogen chique behang met metallic accenten bestrooid met gouden stippen. Zo is er voor elk interieur en elke woonstijl wel een bijpassend behangetje. Durf jij dit behang wel aan? Dan waan je je helemaal in jouw eigen museum thuis, waarbij de bloemen, vogels en een design van pailletten van de muur spatten. De collectie Museum is een reis door tijd en ruimte. Geraffineerd klassiek wordt versmolten met hedendaags maximalisme. Met deze collectie ben je je eigen curator. Met dit behang kun je vele interieurstijlen met elkaar combineren en geniet je elke dag weer van de schoonheid van jouw behang.

Laat je hieronder inspireren door de collectievideo van Eijffinger!

Delen