Haal de natuur in huis met Eijffinger

Haal de natuur in huis met Eijffinger

Het is alweer de derde collectie van het gewilde behang van Eijffinger, de Natural Wallcoverings III! Een grasweefselbehang met een unieke stijl, die is toe te passen in vele woonstijlen. In deze blog nemen wij jou mee in deze nieuwe collectie en laten we zien hoe je dit behang in jouw interieur toepast.

Een warm, aards gevoel

Met de behangserie Natural Wallcoverings III geef je jouw huis een warm & aards gevoel. Dit behang wordt geproduceerd en handgemaakt in Azië. Voor de verscheidenheid aan structuren in het behang worden natuurlijke vezels zoals jute, hennep, riet, bamboe, raffia en kurk gebruikt. Deze vezels worden geoogst uit duurzame gewassen in Azië, vervolgens aan de lucht gedroogd in de zon en gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het resultaat van het doorlopen van deze fases is uiteindelijk een natuurlijk en milieuvriendelijk product. Het zorgt ervoor dat je het behang in jouw huis wilt hangen.

Geen rol behang van dit natuurlijke materiaal is hetzelfde, eigenlijk te vergelijken met een vingerafdruk. De hiervoor genoemde vezels kunnen door hun eigenschappen verschillend kleuren en in grootte verschillen. Dit maakt het behang zo uniek! Bij het behangen ontstaat er met deze serie altijd een banend effect. Dit draagt bij aan de charme en levert bij jou thuis een levendige wand op.

De Natural Wallcoverings III serie heeft een variëteit aan kleuren en structuren, dit maakt de collectie zo leuk vinden wij! Naast de rotan en sisal tinten die momenteel veel te zien zijn in het interieur, vind je in de serie ook pastellen en rijke groen- en bronstinten. 

Kies je voor een verfijnde textuur uit deze serie, dan past dit perfect in een modern en minimalistisch interieur. Wanneer je kiest voor een losser weefsel met zichtbare knoopjes, dan past dit meer thuis in een rustiek en eclectisch interieur. Dit behang geeft direct een dimensie aan de ruimte. Zo zie je dat dit behang in elk interieur thuis hoort. Met de Natural Wallcovering III haal je de natuur naar binnen op jouw muur! 

Wil jij de natuur ook in huis halen met deze behangserie? Kom dan eens langs in onze winkel en ontdek alle mogelijkheden. Voel de texturen, bekijk de kleuren en ontdek welk behang het beste bij jou past. Hopelijk zien we je snel!

Bekijk onze openingstijden

Delen