De nieuwste innovatie van Novy

De nieuwste innovatie van Novy

Vind jij ook dat er in een keuken mag worden geleefd in plaats van dat er alleen maar wordt gekookt? Wij vinden van wel! En dit is dan ook de reden dat we steeds vaker kiezen voor een open keuken of kookeiland om meer mee te krijgen wat er in de woonkamer gebeurt. Met de nieuwste innovatie van Novy wordt koken met deze gedachte in het achterhoofd pas echt een feestje! Maak kennis met de Novy Panorama!

Ga voor grenzeloze vrijheid

Laten we eerlijk zijn, een afzuigkap is niet het mooiste item in de keuken. Maar wat als we er eens voor zorgen dat de afzuigkap wordt weggewerkt? Met de integratie van de afzuigkap in het werkblad zorg je ervoor dat er grenzeloze vrijheid wordt gecreëerd in jouw droomkeuken. En dit is precies wat Novy heeft gedaan met de Novy Panorama.

Met de Novy Panorama bewijst het merk dat een afzuiging, verwerkt in een kookplaat, ook stijlvol kan zijn. En dat alles zonder dat het zijn functionaliteit verliest. Hoe werkt het dan? De strakke design afzuigtoren van semi-transparant glas, welke in hoogte verstelbaar is, voert de dampen af wanneer jij aan het koken bent. Heb je de afzuigkap niet nodig? Dan hangt deze niet in het zicht, maar is deze weggewerkt in de kookplaat. De afzuiging is alleen zichtbaar terwijl jij jouw favoriete gerecht bereidt, wat zorgt voor rust in de keuken.

Kom achter jouw keukenstijl

Waarom kiezen voor Novy Panorama?

Diverse keukenmerken hebben kookplaten met afzuiging, maar wat onderscheidt Novy van de rest? Wij zetten de voordelen en eigenschappen voor jou op een rij. Doordat de afzuiging is weggewerkt in de kookplaat hoef je bij de inrichting geen rekening te houden met plafonds en/of muren voor de afzuigkap. Daarbij heeft de afzuigtoren verschillende hoogtes, van 10 cm, 20 cm of 30 cm. Dit garandeert een goede afvoer van de dampen, ongeacht je hoge of lage pannen tijdens het koken gebruikt. 

Daarnaast zijn de afzuigkappen van Novy fluisterstil en heb je tijdens het koken geen last van gesuis langs je oren. De Panorama ventilatietoren heeft een ingebouwde geluidsdemper en akoestische optimalisatie waardoor je deze niet hoort. Zoals we al eerder aangaven, is de afzuiging alleen zichtbaar tijdens het koken. Daarbij is deze gemaakt van zwart design, wat wordt doorgetrokken naar de kookplaat met minimale seriegrafie welke oplicht bij gebruik.

Een ander groot voordeel is dat de ingebouwde afzuigtoren in hoogte verstelbaar is en de dampen rechtstreeks aan de bron worden afgevoerd. De verschillende kookzones op de kookplaat kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een extra grote kookzone, wanneer je bijvoorbeeld wilt gaan grillen.

We kunnen wel stellen dat we met de Novy Panorama te maken hebben met slimme technologie. De kookplaat en afzuiging staan rechtstreeks met elkaar in verbinding en zijn makkelijk te bedienen via het paneel. Optioneel is om de geuren binnenshuis te verwerken via een koolstoffilter met unieke coating in de plint. Niet geheel onbelangrijk, ben je klaar met koken dan is zowel de kookplaat als de afzuiging eenvoudig schoon te maken met water en zeep. Daarbij is het glazen oppervlak van de toren voorzien van een olie- en waterafstotende coating. De vetfilters en opvangreservoirs zijn allemaal vaatwasbestendig. Een kind kan de was doen bij het schoonmaken.

Dé afzuigkap & kookplaat in één

Al jarenlang heeft Novy expertise op het gebied van afzuigkappen gecombineerd met de nieuwste inductietechnologieën. Door de integratie van de afzuigkap in het werkblad met daarbij volop aandacht voor design is de Novy Panorama opvallend maar toch onopvallend! Snap je hem nog?

Doordat de afzuiging achteraan de inductiekookplaat zit, heb je tijdens het koken veel bewegingsvrijheid. Op de kookplaat liggen de kookzones, waarbij je keuze hebt uit drie of vier, dicht bij elkaar. De pannen zijn op deze manier gemakkelijk bereikbaar en door de bridgefunctie kun je de zones aan elkaar koppelen.

Verder heeft de kookplaat tal van handige snufjes, zoals een warmhoudfunctie voor het eten, overkookbeveiliging en automatische pandetectie. Dit staat allemaal garant voor ongekend kookplezier. En bang dat er op deze manier opbergruimte in jouw keuken verloren gaat? Integendeel! Want er gaat maar weinig opbergruimte verloren in de onderkast, waardoor er ruimte overblijft voor lades van 40 cm diep.

De Panorama is verkrijgbaar in vijf modellen, wat afhankelijk is van het aantal kookzones en de extra functies die de inductiekookplaat moeten hebben. Als laatste kun je kiezen voor een afvoer naar buiten voor recirculatie, waarbij de lucht gezuiverd wordt door middel van een koolstoffilter met een unieke coating in de plint.

Ben je van plan om jouw keuken te gaan aanpassen en zie jij de Novy Panorama goed tot zijn recht komen in jouw keuken? Laat je dan adviseren door één van de keukenadviseurs. Kom langs in onze winkel!

Neem contact op met de adviseurs

Delen