Painted Memories

Painted Memories

Dutch design is razend populair! Maar ook onze Hollandse meesters doen het nog steeds erg goed! Zo goed zelfs, dat ze tegenwoordig een ware trend zijn! Heb jij altijd al een Rembrandt van Rijn of een Johannes Vermeer bij jou thuis aan de wand willen hebben? Dat is mogelijk met Painted Memories!

Breng je muur tot leven

Het Rijksmuseum heeft namelijk zo’n 120.000 beelden vrijgegeven aan designers en stylisten. En dit resulteerde onder andere in prachtig fotobehang! Zoals de collectie Painted Memories van Dutch Wallcoverings. De Painted Memories collectie van Dutch Wallcoverings brengt het Nederlandse landschap, de bloem en de potpourri-schilderkunst weer tot leven en geeft je de mogelijkheid om deze stukken aan de wand te plakken!

Elke muurschildering heeft een textieleffect, om het net een beetje meer realisme en charme te geven. Oude schilderijen als de nachtwacht zijn terug te vinden in de collectie. Geef je de voorkeur aan schilderijen in een lijst? Het unieke aan deze collectie is, dat het ook de mogelijkheid biedt om een fotobehang te laten maken met een mooie sierlijst erom heen!

Uitvergrote patronen van de Hollandse meesters geven een groots accent aan je muur. Je muur wordt gelijk een ware eyecatcher met één van behangetjes. Vooral in een kamer met witte muren! Het behang zorgt er dan namelijk voor dat de kamer als het ware ‘gaat leven’. Daarnaast krijg je zo ook een gezellige sfeer door de verschillende kleurtinten!

Ook voor andere ruimtes

Maar ook in de slaapkamer kun je een fijne sfeer creëren met de Painted Memories! Ga bijvoorbeeld voor een bloemenprint voor een romantische look of juist voor een landschap met water voor dat fijne dromerige vakantie- en zeegevoel. Maar vergeet de eetkamer en keuken ook niet! Met een mooi portret krijgt de keuken gelijk een stoer karakter! Of ga voor een vergrote cactus voor een botanische stijl in de eetkamer. Zo is er voor iedereen wel wat wils in de collectie van Painted Memories.

Nieuwsgierig geworden naar al het fotobehang uit de Painted Memories collectie? Op onze behangafdeling vind je een inkijkexemplaar van deze hele collectie & vind je het behang wat jouw interieur compleet maakt.

Bekijk onze openingstijden

Delen