Dé Weber SmokeFire

Dé Weber SmokeFire

Weber doet echt alles voor de perfecte smaak, zelfs als ze daar een nieuw soort barbecue voor moeten ontwikkelen. En wij kunnen wel stellen dat dit toch wel de meest innovatieve barbecue is in de geschiedenis van Weber; de SmokeFire pelletbarbecue! De authentieke rooksmaak van een houtskoolbarbecue maar dan met het gemak van een gasbarbecue.

Eindeloze mogelijkheden

De pelletbarbecue verandert de smaak van jouw gerechten waarbij de beste smaak wordt gegarandeerd. Met de SmokeFire geef je al jouw gerechten een heerlijke en rokerige barbecuesmaak mee. De innovatieve barbecue is het enige wat je nodig hebt om jouw barbecuespecialiteiten te vergroten. Van een perfect geschroeide steak tot aan slow gerookte spareribs. Als we dit horen, loopt het water ons al in de mond! En met het ruime temperatuurbereik van 95 – 315 °C is het zelfs mogelijk om op de barbecue te roken maar ook te bakken, braden, schroeien en alles daartussen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Door het grote temperatuurbereik en de nauwkeurige temperatuurbeheersing is echt alles mogelijk op de SmokeFire. Je schroeit bijvoorbeeld heel gemakkelijk steaks, je rookt paling en je bakt overheerlijke taarten. Ja, je leest het goed! Je kunt zelf taarten in deze barbecue bakken. Door het verbranden van de houtpellets krijgt de SmokeFire zijn hitte. Via een korte pellettoevoer worden de pellets automatisch aangevoerd, die vervolgens recht boven het verwarmingselement vallen. Afhankelijk van de temperatuur die je instelt, regelt deze barbecue de snelheid van de aanvoer van pellets en de luchttoevoer. Het enige wat je nog hoeft te doen is het instellen van de temperatuur en de rest gaat allemaal vanzelf.

Ontdek meer van onze barbecues

Connect met de Weber Connect App

Op deze pelletbarbecue zit de Weber Connect App geïnstalleerd. Met behulp van deze app weet je precies wanneer het tijd is om het eten om te draaien of te gaan serveren. Je kunt deze app heel gemakkelijk koppelen aan jouw smartphone of tablet. De app controleert continue de temperatuur van het gerecht door de geïntegreerde grillmeetsystemen in de barbecue. Het LCD-scherm op de barbecue toont de tijd en de temperatuur van het gerecht. Zo weet je altijd het perfecte gerecht op tafel te zetten. Het barbecueën wordt op deze manier echt een fluitje van een cent.

De unieke Flavorizer Bars

De Flavorizer Bars van deze barbecue zijn zo ontworpen dat de hitte altijd over het gehele kookoppervlak wordt verdeeld. Op deze manier wordt het gerecht gelijkmatig verwarmd. Maar heb je bijvoorbeeld zin in een rokerige smaak? Dan kun je het gerecht een boost geven met een rooksmaak. Wat moet je hiervoor doen? Je selecteert op de barbecue de optie “Smoke Boost” en de pellets zullen gaan roken en smeulen op 75 – 95 graden om jouw eten een extra rokerige smaak te geven.

Wanneer je aan het barbecueën bent, dan heb je altijd te maken met as en vet. Door het exclusieve easy-clean systeem wordt ervoor gezorgd dat het as en vet gemakkelijk in de verwijderbare opvangbak terecht komt, zoals je hieronder kunt zien. Op deze manier houd je de barbecue altijd gemakkelijk schoon.

Al met al is de SmokeFire een unieke barbecue met eindeloos veel mogelijkheden. Je bereidt heel gemakkelijk jouw eigen recept. Maar we willen jullie zeker een feitje niet onthouden en dat is dat de SmokeFire een grilloppervlakte heeft van totaal 4270 cm² verdeeld over 2 niveaus!! Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om te barbecueën voor maar liefst 20 personen tegelijkertijd. Maar kies je voor de grotere variant? Dan heb je een grilloppervlakte van 6370 cm² verdeeld over 2 niveaus, goed om te barbecueën voor zo’n 30 personen tegelijkertijd. Laat dat tuinfeestje maar komen! En deze pelletbarbecue SmokeFire van Weber mag dan zeker niet ontbreken in de tuin.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze barbecue? En zie jij wel zitten om de heerlijkste gerechten hierop klaar te maken? Kom dan zeker eens langs in onze winkel en laat je informeren door onze barbecuespecialisten. 

Bekijk hier onze openingstijden

Delen