De Rodeo collectie van BePureHome

De Rodeo collectie van BePureHome

De Rodeo collectie van BePureHome geeft een andere uitstraling aan jouw interieur. De meubelstukken zijn uitgesproken, echte eye-catchers. Het leuke aan deze collectie is dat er heel veel verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen zijn, die je perfect met elkaar kunt combineren. Ontdek de mooiste banken, fauteuils, eetkamerstoelen, en hockers! 

De nieuwste stoffen

De nieuwste stofuitvoering van de prachtige zitmeubelserie Rodeo van BePureHome, is bouclé. De stof maakt iedere Rodeo bank ontzettend modern, chic en eigentijds. De banken beschikken over een mooie, zachte en rijke stof in vele verschillende kleuren. De nieuwste tint is nougat, deze kleur geeft de bank een chique uitstraling. De prachtige neutrale kleur en het slanke frame en losse kussens zorgen ervoor dat de bank precies genoeg aandacht opeist in de kamer!

Recycle leer

‘Recycle leer’ is een stof die ontstaat uit de resten van verschillende stukken leer. Door het snijden van patronen uit de huiden blijven er restanten over, deze worden vermalen tot een nieuwe stof. De stof is opgebouwd in twee lagen, een onderlaag van écht leer (70%) met een afdeklaag van polyester (30%). Door deze samenstelling heeft de stof een unieke uitstraling, het gerecyclede leer zorgt voor een natuurlijke uitstraling en de polyester laag zorgt voor bescherming in oneffenheden en stevigheid. Door de duurzaamheid van deze stof, wordt het ook wel eco-leer genoemd.

Let op: gerecycled leer is een beetje eigenwijs en kan niet behandeld worden met vet voor “normaal” leer. Het fijne is dat deze producten gewoon behandeld kunnen worden met een vochtige doek. Wanneer er zwaardere vlekken op het leer zitten valt dit schoon te maken met een neutrale zeepoplossing, na het verwijderen wel de stof weer afnemen met een vochtige doek.

Meerdere uitvoeringen, materialen en kleuren

Binnen de Rodeo collectie is veel variatie te zien in uitvoeringen, materialen en kleuren. Zo zijn in de collectie banken, fauteuils, eetkamerstoelen en hockers te zien. Al deze uitvoeringen zijn in dezelfde stijl en sfeer:  stoer en edgy. Deze meubelstukken zijn verkrijgbaar in de stoffen gerecycled leer en velvet. Naast de leren uitvoeringen in de kleuren zwart, bruin, grijs en groen zijn er ook velvet uitvoeringen in veel verschillende kleuren, zoals mint, blauw, roze en rood. Nieuw is de leren Rodeo bank in klassieke uitvoering met gecapitonneerde zitting: de Rodeo Classic.

Rodeo Classic

De Rodeo Classic 3-zits bank is een klassieke versie van het huidige Rodeo model. Anders dan deze andere banken uit de Rodeo serie heeft de Classic ingestikte en verbrede zitkussens. Een stoer en eigentijds model, maar nu met een klassieke touch. De bank is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac, die zorgen voor een stoere look. Ook deze bank is, net zoals het reguliere Rodeo model, gemaakt van gerecycled leer.

Rodeo Velvet

Wil je liever geen leer of wil je gaan voor een zachtere look? Dan is de velvet uitvoering perfect voor jou! Een zachte maar volle, zware kwaliteit met een fluweel uitstraling. De Rodeo bank beschikt over een slank, zwart frame met daarbij zachte losse kussens. De combinatie met het velvet zorgt ervoor dat de bank subtiel oogt, maar toch een echte eye-catcher is. De Rodeo in de velvet uitvoering is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals grijs, groen, rood of roze. Zo heb jij genoeg keuze en kun je kiezen voor een kleur die perfect in jouw interieur past! Ga je voor een neutrale kleur of durf je te gaan voor een gewaagdere kleur?

Ga je voor de stoere look van gerecycled leer of toch voor de zachte look van velvet? Kom langs in onze showroom en ontdek de complete collectie Rodeo van BePureHome! 

Bekijk onze openingstijden

Delen