Silhouette Shades

Silhouette Shades

Raamdecoratie is een goede oplossing wanneer je graag privacy wilt in huis en zonlicht tegen wilt houden. Op het gebied van raamdecoratie is er veel mogelijk, maar ga voor de nieuwste innovatie op dit gebied. De Silhouette Shades van Luxaflex zijn met recht een innovatie te noemen. Deze raamdecoratie zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch zoals een horizontale jaloezie. Je hebt met Silhouette Shades dan ook een jaloezie, een rolgordijn en een inbetween in één. Wij laten je graag de voordelen van deze raamdecoratie zien. 

Wat zijn Silhouette Shades?

Een Silhouette Shade bestaat uit twee zachte laagjes stof. Tussen deze twee laagjes zitten horizontale lamellen van stof die de twee buitenste lagen met elkaar verbinden. Zo kun je in het midden de horizontale lamellen open zetten voor daglicht en sluiten wanneer je van jouw privacy wilt genieten. De Silhouette Shades verdelen gelijkmatig licht over de kamer. Je kantelt dus de lamellen om meer of minder licht naar binnen te laten en waarbij tegelijkertijd het felste licht wordt gefilterd. Maar de Silhouette Shades helpen niet alleen de hoeveelheid licht in huis te regelen, ook de temperatuur en akoestiek in de woning worden hierdoor beïnvloed. 

Je kiest voor zachte stoffen lamellen wanneer je kiest voor Silhouette Shades die lijken te zweven. Heb je een modern interieur of juist een klassiek interieur? Geen punt, want de Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. Je kunt er ook voor kiezen om de lamellen nog iets extra's te geven zoals een bovenbank en onderlat in zwart, wit, créme of geborsteld aluminium om het geheel af te maken. Zo is er altijd bijpassende raamdecoratie voor in jouw interieur. In gesloten stand werken de Silhouette Shades verduisterend, maar niet geheel verduisterend. Zo kun je nog wel het gemak ervaren om naar buiten te kijken. 

Met Silhouette Shades kies je voor subtiele luchtigheid. Deze raamdecoratie zorgt voor een hoge uv-bescherming terwijl er nog steeds naar buiten kan worden gekeken. Door het doorzichtige voile kun je fel zonlicht veranderen in zacht en diffuus zonlicht. Door de lamellen te bewegen, kun je alsnog elke gewenste sfeer in huis creëren. Daarnaast zijn de Silhouette Shades niet alleen mooi, ze ondergaan ook een unieke behandeling zodat ze uiteindelijk bestand zijn tegen stof, vuil en vlekken. De raamdecoratie is op nagenoeg elk raam te monteren. Laat je van tevoren wel goed inlichten hoe de raamdecoratie het beste gemonteerd kan worden.

Uitbreiding van de collectie

De collectie van Luxaflex is opgefrist en uitgebreid met een nieuwe stof, namelijk de Silhouette Shades ClearView. Dankzij de subtiele stof is er een extra helder zicht naar buiten, terwijl jouw interieur ondertussen beschermd wordt tegen uv-straling van buitenaf. Bij deze raamdecoratie ligt de focus op een heldere doorkijk naar buiten en het beschermen van de vloer en meubelen in jouw woning. De Silhouette Shades ClearView bestaan, afhankelijk van de stof en kleur, uit een ragfijne witte voorkant en een transparante voile aan de achterkant. Je kunt de lamellen subtiel tuimelen waardoor het zonlicht op een stijlvolle manier door de ruimte wordt verspreid. Deze binnenzonwering creëert een mooi uitzicht naar buiten.

Standaard wordt de collectie geleverd met het koordloze, kindvriendelijke en gemakkelijke SmartCord-bediening. Maar ook de LiteRise, een eindloos koort en het PowerView systeem behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is er ook keuze in de breedte van de lamellen. Luxaflex introduceert de kleinere lamellen van 50 mm, deze zijn uitermate geschikt voor kleine en middelgrote ramen. Heb je grotere ramen, dan kies je voor de lamellen van 75 mm. 

Voor de smarthome liefhebber is de ClearView ook verkrijgbaar met het PowerView systeem. Dit is de meest comfortabele en luxe bediening van jouw raamdecoratie. Je kunt met dit systeem heel gemakkelijk de raamdecoratie bedienen vanaf een smartphone of via een stemassistent. Dit kun je doen op elk gewenst moment en vanaf elke plek, dus zelfs als je niet thuis bent. Dat is het gemak van het PowerView systeem!

Ontdek het gemak van het systeem

Met de Silhouette Shades kun je vele kanten op. Ga je voor een klassieke, moderne of trendy look? Met de brede waaier zit er altijd een bijpassende Silhouette Shade voor jou tussen. Dit is met recht een waar sieraad voor je raam te noemen. In onze winkel ontvang je advies van onze gordijnspecialisten wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt. Ze voorzien je graag van advies en helpen je de juiste keuze te maken. 

Bekijk onze openingstijden

Delen