Stripes: dé nieuwe voordeur van Austria!

Stripes: dé nieuwe voordeur van Austria!

Een voordeur is het visitekaartje van jouw woning! Het is dé binnenkomer die de uitstraling van jouw woning versterkt en deze een absolute boost geeft. Daarom is het belangrijk dat je de perfecte voordeur kiest voor jouw huis. Om die reden introduceert het deurenmerk Austria een prachtige deur waar je niet omheen kunt! 

Maak kennis met Stripes

Stripes is de nieuwe voordeur van Austria! En met deze voordeuren heeft het merk ingespeeld op een trend die we steeds meer zien, ook binnenshuis. Steeds vaker zien we de houten wandpanelen met latten terugkomen. Binnenshuis geven ze jouw interieur een stijlvolle, aangename en warme uitstraling. Maar buitenshuis geven ze jouw entree precies dezelfde, warme uitstraling.

Ontdek meer van deuren

En dit maakt dat de Stripes voordeuren van Austria momenteel de meest trendy voordeuren zijn voor jouw woning. Ze vallen echt op door de houten latten op de voorkant. De deuren zijn aan de binnenzijde zwart afgelakt en aan de buitenzijde dus voorzien van gemodificeerde hardhouten latten. De collectie heeft twee verschillende soorten deuren. Allereerst hebben we de City Line Stripes Ayous. Deze deur heeft dunne latten waardoor de deur vlakker oogt. Hierdoor valt de deur iets terug ten opzichte van het kozijn wanneer de deur naar binnendraait. De naam is te danken aan Ayous, een snelgroeiende tropische loofhoutsoort uit West-Afrika. 

De andere variant is de City Line Stripes Fraké. Deze deur heeft dikkere latten, welke recht in lijn staan met de kozijnstijlen en bovendorpel. Het is een optie om de latten naast en/of boven de deur door te laten lopen. Fraké is ook een houtsoort uit West-Afrika, welke wild oogt en op notenhout lijkt. 

In beide gevallen zijn de houten latten gecoat met een semi-transparante naturel coating. Daarbij zijn de deuren opgebouwd uit een multiplex plaat met een aluminium tussenlaag en isolerende kern.

Nieuwsgierig geworden naar deze deuren? En zie je deze al shinen als entree voor jouw woning? Kom dan langs op de deurenafdeling en laat je adviseren door de adviseurs van de afdeling. Zien we je snel?!

Bekijk de openingstijden

Delen