Gezellig tafelen!

Gezellig tafelen!

Bij het creëren van een gezellige plek om te eten, denk je al gauw aan stoelen en een eetkamertafel. Maar wat voor tafel ga je eigenlijk kiezen? Welke stoelen passen het mooist bij de tafel? Maar om de tafel de stylen is het servies ook niet onbelangrijk. Of de verlichting, om een gezellig sfeertje te creëren.

Voor het kopen van eetkamer meubels is het belangrijk om na te gaan wat voor jou belangrijk is. Moeten de items functioneel zijn, weinig onderhoud of veel onderhoud of welke interieur stijl past bij het huis? Goed om te weten is de grootte van de ruimte om zo een goed passende tafel uit te kunnen zoeken. Bij Boer Staphorst is een groot assortiment tafels te vinden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen tafel samen te stellen, bijvoorbeeld een onbehandeld eikenblad met een u-vorm zwart onderstel.

Bekijk hier ons assortiment tafels

Na het uitzoeken van een tafel naar keuze kunnen er stoelen bij gezocht worden. Door de vele verschillende merken die we in het assortiment hebben, zijn er ook een tal van stoelen waar tussen je kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het merk ByBoo, met de eetkamerstoel Seashell, in wel 4 verschillende kleuren! Of de Wire Chair van HKliving, met kussentjes in verschillende kleuren welke zorgen voor extra comfort. Daarnaast is de Mia Armchair van Zuiver een echte eye-catcher, door de prachtige velvet stof!

Om een gezellig sfeertje te creëren tijdens het eten is de verlichting van groot belang. Dit kan op vele verschillende manieren; kandelaren, kroonluchters, hanglampen of vloerlampen. Allemaal in een eigen unieke interieur stijl. Daarnaast kunnen ook kaarsen en theelichtjes een warm gevoel brengen. Welke verlichting je ook kiest voor in een eetkamer, zorg ervoor dat er een dimstand op zit, om zo zelf te bepalen hoeveel licht je op dat moment nodig hebt.

Wat dacht je van de stoere XXL collectie van Calex? Of creëer een industriële look met hanglamp Maaike in antiek koper van Light & Living!

Nu de belangrijkste elementen een plekje gekregen hebben in de eetkamer, is het tijd om de tafel te dekken voor het diner! Dit door middel van een mooi servies, dat past in jouw stijl. Boer Staphorst heeft voor ieder wat wils, als het gaat om servies. Van de felle kleuren van het nieuwe Designed for Living servies, de vintage stukken van HKliving tot het speelse servies van vtwonen.

Ontdek hier meer servies

Tover je tafel in een handomdraai in een gezellige setting, om samen met vrienden of familie te ontbijten, luchen of dineren!

Delen