10 banken om lekker in weg te kruipen

10 banken om lekker in weg te kruipen

Het wordt steeds kouder buiten en het is weer de tijd van het jaar om gezellig samen op de bank te kruipen. Wij laten daarom in deze blog tien mooie banken, van vijf verschillende merken, zien om lekker in weg te kruipen tijdens de koude wintermaanden. Laat je verrassen door deze prachtige banken!

De mooiste banken van het moment

Een grote trend op het gebied van banken zijn banken gemaakt van fluweel, ook wel bekend als velvet. Een bank in deze stof zal ook vaak voorbij komen in deze selectie van de mooiste banken. Ook de bank op pootjes is helemaal hip & happening en mag ook niet ontbreken in de selectie! Wij laten van vijf merken tien banken zien die perfect staan in elk interieur en die zowel trendy als comfortabel zijn.

Bolia

Sinds kort is het prachtige merk Bolia te koop bij Boer Staphorst. De mooie meubels van het merk zijn een grote aanwinst voor de meubelafdeling van Boer Staphorst. De producten van Bolia zijn duurzaam geproduceerd en hebben een lange levensduur, waardoor je lang kan genieten van de mooie, tijdloze meubels.

Lees meer over Bolia

De Noora bank

De Noora bank is een bank die volledig afgestemd kan worden op jouw wensen. De bank bestaat namelijk uit verschillende elementen en op deze manier kun je de bank samenstellen naar eigen wens op het gebied van grootte, kleur en vorm. Noora is duurzaam geproduceerd en ontworpen om een leven lang mee te gaan. De bank is beschikbaar in verschillende materialen, namelijk leer, stof, wol en velours. De bank is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals beige, blauw, grijs, etcetera.
Als aanvulling op de bank kan ook gekozen worden voor een bijpassende poef. De kussens zijn handgeweven en dit is ook terug te zien in de verfijnde details en de nette afwerking. Er kan ook gekozen worden uit verschillende zitdieptes, waardoor je zelf kunt kiezen wat jij het prettigste vindt zitten en dit zorgt voor ultiem comfort. Op de afbeelding hieronder is ervoor gekozen om één element te kiezen met een andere kleur. Dit geeft een speels en contrasterend effect. Bij deze bank zijn er vele mogelijkheden, dus mix & match erop los!

De Jerome bank

Stel jouw droombank samen! De Jerome bank bestaat, net als de Noora bank, uit losse onderdelen. Je kunt dus de bank naar je eigen wensen samenstellen. De bank is verkrijgbaar in verschillende materialen